Τρίτη, Νοεμβρίου 02, 2021

Οριστικό! Την προσχώρηση του, με εντολή Μητσοτάκη, ανακοινώνει ο Μπογδάνος τις επόμενες ώρες στο "μαγαζί" των Κρανιδιώτη - Τζήμερου! Το σχέδιο Μαξίμου και η εντολή στους "πρόθυμους συνεταίρους" να μείνει πάση θυσία... ο Βελόπουλος εκτός βουλής!


Του Άρη Σπίνου

Οι πιστοί αναγνώστες του edolio5 γνωρίζουν αρκετό καιρό τώρα την προσπάθεια που καταβάλει το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να μείνει ο Βελόπουλος εκτός βουλής.

Το ρεπορτάζ που είχαμε αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο αυτό είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! To Colpo Grosso του Μαξίμου... για να αφήσει εκτός βουλής τον Βελόπουλο! 3.000.000 ευρώ σε όποιο νέο δεξιό κόμμα "πιάσει" 2,5% και 500.000 σε όποιον "φτάσει τον πήχη" στο 1%. Οι συναντήσεις του "έμπιστου" με 2 εκκολαπτόμενους "αρχηγούς" και το ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο. Επειδή όμως όλα εξελίσσονται εν κινήσει στα υπόγεια των συνωμοσιών τα σχέδια άλλαξαν. Ο Μπογδάνος με το προφίλ που έχει δημιουργήσει, έτσι νομίζει το Μαξίμου, μπορεί να μαζέψει τους δυσαρεστημένους που φεύγουν τροχάδιν από την Νέα Δημοκρατία. Η μαϊμού διαγραφή του όπως έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5 , φτάνει στο τέλος του αρχικού σχεδίου. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες ο Μπογδάνος θα ανακοινώσει την προσχώρηση του στο "μαγαζί" που έχουν δημιουργήσει οι Κρανιδιώτης και Τζήμερος. Είναι γνωστό ήδη ότι με δηλώσεις τους έχουν ξεκαθαρίσει πως εάν μπουν στην Βουλή θα συνεργαστούν την επόμενη στιγμή με την Νέα Δημοκρατία. Όλα αυτά φυσικά όπως προκύπτει από το ίδιο ρεπορτάζ έχουν ως σκοπό να ψαλιδίσουν κάποιο ποσοστό που σύμφωνα με τις μετρήσεις κυμαίνεται από 0,5% έως 1% από την Ελληνική Λύση - Κυριάκος Βελόπουλος. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν την εγκυρότητα του ρεπορτάζ που όπως πάντα έχει το edolio5.