Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024

Όλη η αλήθεια και τα παραμύθια! Οι σφαίρες στην Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο άγριος καυγάς και η πινακίδα του μαύρου τζιπ που κατέγραψε κάμερα χωρίς όμως να μπορεί να «καθαριστεί» από την ΕΛΑΣ.


edolio5 team

Το βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή με πυροβολισμούς στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στη Νέα Σμύρνη είναι αποκαλυπτικό.


Όπως φαίνεται από τα πλάνα, δύο άτομα κατέβηκαν από ένα μαύρο SUV και συνεπλάκησαν άγρια με έναν 35χρονο και έναν 22χρονο που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο edolio5, που ασχολούνται με την υπόθεση, τα επικρατέστερα σενάρια για την συμπλοκή είναι δύο.

Είτε οι επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα ξεκίνησαν λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό του αυτοκινήτου για το ποιος είχε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς, είτε προσπάθησαν να πειράξουν με ειρωνική διάθεση κάποιο άτομο που εκδίδεται στην περιοχή και οι επιβαίνοντες στο τζιπ είχαν την «φροντίδα» τους.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα με τον οδηγό του αυτοκινήτου και τους δυο επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα να έρχονται στα χέρια. Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων, τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς στο χέρι. Ενώ ο δεύτερος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Τα δυο άτομα ηλικίας 35 και 22 ετών αντίστοιχα, μετέβησαν με ίδια μέσα αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας και στην συνέχεια με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό. Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, δεν φέρονται να έχουν εμπλοκή με άτομα της νύχτας, ούτε έχουν απασχολήσει την αστυνομία κατά το παρελθόν.

Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται οι επιβαίνοντες στο τζιπ δεν έχουν ταυτοποιηθεί αφού η πινακίδα του αυτοκινήτου από την ανάλυση των καμερών δεν είναι ευδιάκριτη.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !