Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024

Βράζει το διαδίκτυο από τις αποκαλύψεις Άρη Σπίνου για Βελόπουλο! Η σιωπή του μαγαζιού Νατσιού με εντολή ΝΔ για να μην «λερωθούν» τα δύο μαξιλαράκια της. Ούτε άχνα από την Ελληνική δια-λύση για τις «ναπάλμ» που έριξε το Betty Direct.


edolio5 team

Όποιος παρακολουθεί το διαδίκτυο - σε όλες τις πλατφόρμες του - βλέπει το τι ακολούθησε μετά την συνέντευξη - φωτιά που έδωσε ο Άρης Σπίνος στην youtuber - δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα στο Betty Direct. 


Ξέχωρα από το γεγονός ότι η εκπομπή αυτή καθ' αυτή έχει ξεπεράσει τις 50.000 προβολές, δεκάδες χρήστες του διαδικτύου το έχουν πλημμυρήσει με χιλιάδες σχόλια και στολίζουν τον Βελόπουλου και την παρέα του. Πολιτευτές της «Φωνής Λογικής» αλλά και όλων των κομμάτων μιλούν για την συνέντευξη αυτή αλλά κυρίως για την απόλυτη σιωπή του Βελόπουλου σε όσα ειπώθηκαν.



Με υπονοούμενα και τροχιοδεικτικές βολές άνευ σημασίας από υπαλλήλους ραδιοφωνικού σταθμού (συμφερόντων Βελόπουλου), αναφέρονται χωρίς όνομα φυσικά σε όσα ειπώθηκαν και δίνουν αστείες απαντήσεις που γελάνε και οι πέτρες. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση αλλά ήταν αναμενόμενο είναι η σιωπή του «μαγαζιού» του Δημήτρη Νατσιού απέναντι σε όλα αυτά αφού σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η εντολή για κάτι τέτοιο έχει δοθεί από την ΝΔ προκειμένου να μην «λερωθεί» το προφίλ του αυριανού συνεταίρου της.

Πάντως ακόμα και οι πιο πιστοί οπαδοί του Βελόπουλου διαμαρτύρονται έντονα με e-mail και τηλεφωνήματα επειδή το κόμμα όπως λένε «δεν απαντάει στις πληροφορίες περί συνεργασίας με την ΝΔ». 

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από το γνωστό δημοσιογράφο ήταν πραγματικές βόμβες «ναπάλμ» και σύμφωνα με όσα ξέρουμε οι 2 επόμενες εκπομπές που ακολουθούν και έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθούν στο «Betty Direct» θα ομοιάζουν με «βόμβες Χιροσίμα».


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !