Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024

Η αυτογελοιοποίηση χωρίς όρια! Στην Ιαπωνία ο αντίστοιχος θα έκανε χαρακίρι και εδώ παριστάνει τον πολιτικό αρχηγό. «Έλεγαν τα ζώα ότι εγώ δίνω επιστολές του Ιησού Χριστού» - «Έχω στα χέρια μου τις επιστολές του Ιησού Χριστού».


edolio5 team 

Το γύρω του διαδικτύου που ευτυχώς δεν φιμώνεται κάνουν δεκάδες βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευτοπατριώτη Βελόπουλο που ειλικρινά προσφέρουν άφθονο διάλογο, μόνο ακούγοντας κάποιος όσα λέει ο ίδιος χωρίς να έχει πειραχτεί στο μοντάζ ούτε μια λέξη.

Μας τα στέλνουν αναγνώστες! Ένα από αυτά σε μερικά δευτερόλεπτα λέει τα πάντα για το πόσο «πολιτικός απατεώνας» μπορεί να είναι κάποιος που εκτίθεται ανεπανόρθωτα ενώ ταυτόχρονα βρίζει ως «ζώα» αυτούς που του λένε αυτά που είπε. Την ίδια ώρα διαφημίζει αλοιφή για την τριχόπτωση ενώ ο ίδιος όπως φαίνεται στα βίντεο από διαφορετικές περιόδους χάνει όλο και περισσότερο τα μαλλιά του.



Το υλικό των βίντεο που τον «ξεφτιλίζει» το έχουν συγκεντρώσει τα Ελληνικά Hoaxes που πολλές φορές έχουν καταδείξει τα άπειρα ψέματα του Βελόπουλου και του Alert όπου αποτελεί τον προπαγανδιστικό του όπλο και που αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη δημόσια στα Ελληνικά Hoaxes για να μην συρθεί στα δικαστήρια εξαιτίας των συκοφαντιών του.

Η ιστοσελίδα Ελληνικά Hoaxes έκανε μία συλλογή από αυτά τα… λάθη, τα οποία είχαν επαναληφθεί περίπου 50 φορές.

«Έχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε;» διαμήνυε με επιμονή ο κ. Βελόπουλος,

Κάποια στιγμή στην εκπομπή του ο πολιτικός είχε αρνηθεί πως πουλούσε επιστολές, μιλώντας επικριτικά σε όποιους τόλμησαν και τον κατηγόρησαν. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγνώμη για όλους αυτούς που έβριζε δημόσια ως ζώα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !