Παρασκευή, Μαΐου 17, 2024

Στο αρχείο οι ψευδείς «καταγγελίες» στο ΣΔΟΕ σε βάρος του εφοπλιστή Μιχαήλ Μπουδούρογλου! Ο «ανώνυμος» πληροφοριοδότης και ο εκβιασμός από π. υπάλληλο του που παραπέμπεται να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος.


edolio5 team

Δεν είναι η πρώτη φορά και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία που όταν κάποιος χάνει το μεροκάματο από τον ευεργέτη του, εξαιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς του, «δαγκώνει» το χέρι που τον τάιζε!

Το edolio5 είχε ασχοληθεί με σχετικά ρεπορτάζ στο παρελθόν για τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του γνωστού εφοπλιστή Μιχάλη Μπουδούρογλου στο ΣΔΟΕ για δήθεν ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Όλα όμως τελικά έχουν κοντά ποδάρια και κυρίως όταν από μια έρευνα αποδεικνύεται η σκοπιμότητα και δόλος των δήθεν καταγγελιών. 

Όπως προκύπτει από έγγραφο που έχει στα χέρια του το edolio5 από τις 22/4/24 ύστερα από ενδελεχή και εξονυχιστική έρευνα εξιδεικευμένου κλιμακίου στο ΣΔΟΕ δεν προέκυψε καμία απολύτως εμπλοκή τόσο του ιδίου του εφοπλιστή αλλά όσο και οποιουδήποτε άλλου μέλους της οικογενείας του σε παραβατική - φορολογική ενέργεια. 

Εξ άλλου έγινε γνωστό ότι ο καταγγέλλον ήταν π. υπάλληλος της εταιρείας με την επωνυμία «ALLSEAS» που ανήκει στην εφοπλιστή οικογένεια Μπουδούρογλου, με π. διευθυντική ιδιότητα το οποίο έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για κακουργηματική υπεξαίρεση στο τριμελές εφετείου κακουργημάτων και του έχουν ήδη επιβληθεί περιοριστική όροι.




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !