Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2024

Το πάρτι της «Miss Rolex» (Σοφίας Βαχάρη) στο Κολέγιο Αθηνών και η «προθέρμανση» που έγινε για τα ξενύχτια που έρχονται στο Μαϊάμι για να γιορτάσει τον σύζυγο της! Τα γενέθλια που θα γιορτάσει στην Καραϊβική ο πρώην μεγαλομέτοχος του εμπορικού κέντρου Attica Κώστα Τσουβελεκάκης με αεροπλάνα και βαπόρια που θα μισθώσει για τους εκλεκτούς φίλους του.


Του ειδικού συνεργάτη

Έμαθα για το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας Βαχάρη (της οικογένειας της Rolex) στο Κολλέγιο Αθηνών προ ημερών. Δεν θα σας πω πόσα έκλεισε γιατί είναι αγένεια.
Το πάρτι αυτό δεν ήταν παρά μόνον η προθέρμανση για το γεγονός της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, όπου η οικογένεια Κων. Τσουβελεκάκη είναι μόνιμοι κάτοικοι, στην Καραϊβική.

Στην Καραϊβική λοιπόν, όπου δεν αποκαλύπτω πού και πότε για λόγους αρχής και διαφύλαξης του event, ο καλός φίλος Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, από τα πολύ καλά παιδιά της πιάτσας, που δεν εμπλέκεται σε έριδες και επιχειρηματικές διαφορές αλλά ξέρει να ισορροπεί ακροβατικά ανάμεσα σε αντιτιθέμενους πόλους και μπράβο του, θα γιορτάσει τα γενέθλια του!

Ήδη όπως μαθαίνω, στην κοσμική και επιχειρηματική Αθήνα οι ετοιμασίες είναι έντονες, καθώς αύριο Τετάρτη αναχωρεί το πρώτο κύμα αεροπορικώς για Μαϊάμι!

Και από εκεί για Καραϊβική με «αεροπλάνα και βαπόρια», όπου ο Κωνσταντίνος Τζουβελεκάκης, που είναι και του σαλονιού και του λιμανιού, θα τους φιλοξενήσει καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής για το σύνολο των καλεσμένων του! Για όσους δεν γνωρίζεται:

Η Σοφία Βαχάρη, η οποία είναι παντρεμένη με τον  Κώστα Τσουβελεκάκη, και η αδελφή της Ηρώ Βαχάρη, παντρεμένη με τον εφοπλιστή Λεωνίδα Καμπάνη, έχουν αναλάβει τα ηνία της Rolex, μετά τον θάνατο του Σπύρου Βαχάρη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !