Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2024

Μια δικογραφία - κόλαση που σέρνεται στην 26 ανακρίτρια από το 2020! Η πλαστή διαθήκη με λεία 4.000.0000 ευρώ, η εμπλοκή κορυφαίου Ιεράρχη ως κληρονόμου και ο «εγκέφαλος» μεσίτης των Αθηνών με υπαρχηγούς την ερωμένη του που είναι συμβολαιογράφος και έναν φαρμακοποιό που «φρόντιζε» την αποθανούσα η οποία «άφησε» την τεράστια περιουσία της στην σπείρα. Η εισαγγελέας του Α.Π. έχει πλέον τον λόγο!


edolio5 team

Επανερχόμαστε σήμερα αφού το ρεπορτάζ έχει νέα εξέλιξη που λέει ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και κυρίως τους ψιθύρους που ακούγονται επί της οδού Πατησίων ότι η υπόθεση έχει κουκουλωθεί! Σε αυτή την αμαρτωλή Λεωφόρο στήθηκε το Colpo Grosso. Η δικογραφία έχει χορταριάσει από το 2019 και όλα δείχνουν πως τα μεγάλα μέσα παίζουν τα ρέστα τους για να μην οδηγηθεί η υπόθεση αυτή ποτέ στο ακροατήριο. Μπροστά σε μια πολύ μεγάλη υπόθεση πλαστής διαθήκης που αποδεικνύει τον ρόλο συγκεκριμένων ανθρώπων με ονόματα και διευθύνσεις. 

Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το edolio5 με σχετική ανάρτηση, από το Σεπτέμβριο του 2019 που αναφορά μια πλαστή διαθήκη από την οποία πασίγνωστος Ιεράρχης απεκόμισε μεγάλο ποσό. Κυρίαρχο ρόλο στην υπόθεση αυτή έπαιξε ένας μεσίτης, ένας φαρμακοποιός και μια συμβολαιογράφος.

Το ποσό που πήρε η σπείρα με την συμμετοχή δικηγόρων και συμβολαιογράφων ξεπερνά τα 4.000.000 από μία πλούσια κάτοικο Κολωνακίου.Σύμφωνα με την έρευνα της δικαιοσύνης που στηρίχθηκε στο αποκλειστικό δημοσιογραφικό ρεπορτάζ του edolio5 για να φανεί αληθοφανής η παρουσία κληρονόμων,χωρίς να είναι συγγενείς της αποθανούσης, ανάμεσά είναι και ένας ανώτερος Ιεράρχης που πήρε 100.000 χιλιάδες ευρώ.Χωρίς προφανώς να γνωρίζει την πλαστότητα της διαθήκης.Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ότι από την πλαστή διαθήκη μεγάλα ποσά κατέληξαν σε 3 συλλόγους που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο στάδιο της τακτικής ανάκρισης από την 26η ανακρίτρια από τις 20/5/2020.

 Έχουν δημιουργηθεί 3 ξεχωριστές δικογραφίες που συνενώθηκαν και για αυτό υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση που όμως δεν δικαιολογείται για τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Το edolio5 έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές τον πλήρη δημοσιογραφικό φάκελο της έρευνας για την υπόθεση αυτή, αφού μας ζητήθηκε αρμοδίως  και σύντομα οι "εκπλήξεις" για τα πρόσωπα, υπεράνω υποψίας, που εμπλέκονται θα κάνουν πάταγο και θα ανατινάξουν στον αέρα ισχυρά συστήματα που συνδέουν πολιτικούς και εκκλησία.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !