Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2023

Ετοιμάζει πρωτοσέλιδα και "αφιερώματα" ο Μαρινάκης! Μετά τον Θεοδωρικάκο που "χάνει τον ύπνο" του μόλις αρχίζει το δελτίο του MEGA σειρά έχει ο κουμπάρος της Ντόρας με τις μάσκες από την Λάρισα. Ο Αχιλλέας Νταβέλης που αγόρασε την ΑΕΛ "παίζει μπάλα" με τους ορκισμένους εχθρούς του μεγαλοεφοπλιστή. "Πείτε του ότι σε λίγο θα ακούει το όνομα και θα τρέχει στην τουαλέτα".


Του Άρη Σπίνου

Έγκυρες πληροφορίες εκ των έσω του συγκροτήματος του Βαγγέλη Μαρινάκη που ελέγχει άμεσα καμία δεκάρια εφημερίδες και έμμεσα καμία 20αρια μας λένε ότι στις επόμενες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη θα στεναχωρηθεί ιδιαιτέρως για όσα θα διαβάζει και θα ακούει για τον κουμπάρο της, εκ Λαρίσης, Αχιλλέα Νταβέλη. Ο Β. Μαρινάκης μπροστά στα δικά του συμφέροντα δεν υπολογίζει κανέναν! 

Με όσα του έχουν πει (με αποδείξεις ήχου και εικόνας) ο Αχιλλέας Νταβέλης που προσφάτως αγόρασε την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΛ έχει συμμαχήσει με τους ορκισμένους εχθρούς του και όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει τα χειρότερα για τον Μιντιάρχη και εφοπλιστή. 

"Πείτε του ότι σε λίγο θα ακούει το όνομα και θα τρέχει στην τουαλέτα" είπε σε συνεργάτη του Νταβέλη ο Μαρινάκης όπως μάθαμε σε συνομιλία που είχαν σε γνωστό καφέ κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. 

Τα ρεπορτάζ που έρχονται για τα περί μασκών και του εργοστασίου στην Λάρισα θα μας κάνουν σοφότερους για τα περί Νταβέλη.

Την ίδια ώρα ο Θεοδωρικάκος μόλις πλησιάζει η ώρα να αρχίσει το δελτίο του MEGA κουκουλώνετε με κουβέρτες για να μην ακούει τις νέες αποκαλύψεις που στάζουν φωτιά και του αφαιρούν κάθε μέρα "πόντους" από το πολιτικό του ύψος. Για να ξέρετε ο Μαρινάκης χρεώνει στον Θεοδωρικάκο ότι έχει δώσει γη και ύδωρ σε Πετρελαιάδες που αλωνίζουν σε βάρος των συμφερόντων του.