Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024

Ένας Γιώργος Πατούλης από τα ίδια! Είναι λαλίστατος στα κανάλια για τον νέο του θυελλώδη έρωτα αλλά κουβέντα δεν λέει για τις μεγάλες «δουλειές» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν επί 5 χρόνια στην περιφέρεια οι δύο γνωστοί εργολάβοι και τα άλλα «καλόπαιδα».


edolio5 team

Τον Γιώργο Πατούλη τον ξέραμε, τον ξέρουμε και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές με τον βίο και την πολιτεία του. 

Προ λίγων ημερών, σας είχαμε ενημερώσει δια σχετικής αναρτήσεως για τον έλεγχο που γίνεται αυτές τις ημέρες από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε 5 συμβούλους πρώην και νυν.

Το λογικό θα ήταν να είχε παρέμβει ο π. περιφερειάρχης και γιατρός που το ιατρείο του έχει γίνει νυχάδικο και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα όσα αναφέρουμε. Φυσικά και δεν έγινε αυτό! Βέβαια και δεν είπε ούτε κουβέντα ούτε για τον φίλο του Χρήστο Πρίτσα ή τον άλλον εργολάβο τον Χρυσοσπάθη που έπαιρναν ότι κολουμπούσε και πετούσε στην περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιώργης αποφάσισε να βγει στα κανάλια και αντί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει - όπως θα έπρεπε - το ρεπορτάζ του edolio5, επιβεβαίωσε την σχέση του... με την κατά 30 χρόνια μικρότερη Νάνσυ Κοίλου. Λες και αυτό απασχολεί την κοινωνία. Μέχρι μπουνιές έπαιξαν στο γραφείο του οι δύο εργολάβοι όπως είχε γράψει το edolio5.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !