Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Εικονικά τιμολόγια 8 εκατ. ευρώ από εργολάβο που πιάστηκε πρόσφατα με την «γίδα στην πλάτη» σε κατασκευαστική εταιρεία... εφοπλιστών! Ο άγριος καυγάς του «Νίκου» με τον πατέρα του «Γ*****» για εκατομμύρια ευρώ και η μαύρη τρύπα που βάζει σε ατέλειωτη περιπέτεια τους 2 πετρελαιάδες συνέταιρους.


Του ειδικού συνεργάτη

Για τα έργα του γνωστού εργολάβου που αλώνιζε την περιφέρεια Αττικής τα έχετε μάθει. Μπορεί ο ίδιος να διαψεύδει ότι ελέγχεται αλλά  η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

 Σήμερα όμως δεν μας ενδιαφέρει αυτό αλλά το τι έγινε σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία που βρίσκεται στα χέρια δύο εφοπλιστών.

Γης μαδιάμ έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στα μέλη πανίσχυρης και πασίγνωστης εφοπλιστής οικογένειας με κυρία δραστηριότητα - ναυτιλιακή - στο εξωτερικό και συγκεκριμένα παρά πολύ μακριά από την Ελλάδα.

Πρόσφατα έγινε ένας πολύ μεγάλος καυγάς με τον γιο «Νίκο» ενός εκ των 2 συνεταίρων. Πολλά εικονικά τιμολόγια του εργολάβου που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ βρέθηκαν στο λογιστήριο της εταιρείας. 

Όπως μαθεύτηκε για αυτό, είχε φροντίσει ο «Νικολάκης». Ο πατέρας «Γ*****» τρελάθηκε και άρχισε τα γαλλικά. Μαθαίνουμε ότι ο «Νίκος» είναι καλό παιδί, ευγενής και απλός. 

Με απλά λόγια δεν κάνει για το έργο που έχει αναλάβει και μάλλον δημιουργεί περισσότερους εχθρούς παρά φίλους. Τώρα αυτό που επείγει για την μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία είναι να μην μπουν στο στόχαστρο του ελέγχου. Είχε γίνει και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο και οι παλαιότεροι μέτοχοι ακόμα τρέχουν και δεν φτάνουν. 

Μου λένε ότι τα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν στο λογιστήριο είναι 8 εκατ. ευρώ. Δεν ξέρω όμως εάν βγήκαν από το λογιστήριο τα χρήματα αυτά γιατί τότε πάμε σε άλλα μονοπάτια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !