Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024

Τους ενημέρωσε κάποιος για την «γίδα» ; Ο έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος στο ΕΕΑ του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και οι «αγκαλιές» Σαμαρά και Καραμανλή μαζί του σε λίγες μέρες σε εκδήλωση βραβείων.


Του ειδικού συνεργάτη

Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέ ένα λάθος αναγνωρίζεται. 

Με αποκλειστικό ρεπορτάζ το edolio5, αποκάλυψε τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο του γενικού λογιστηρίου του κράτους του χρηματοδοτούμενου από το δημόσιο προϋπολογισμό ΕΕΑ. 

Ο πρόεδρος του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου προφανώς επειδή θέλησε να στείλει μήνυμα δύναμης προς τα έξω προσκάλεσε Καραμανλή και Σαμαρά σε μια εκδήλωση που θα κάνει το επιμελητήριο. 
 
Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της γαλάζιας παράταξης θα παρευρεθούν στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΕΑ, μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ θα βραβευθεί μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.









Είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για μια εκδήλωση για να περνάει η ώρα και προφανώς για να δημιουργηθεί προεκλογικό κλίμα ενόψει των εκλογών για νέο Δ.Σ. στο ΕΕΑ το επόμενο διάστημα.

Το ερώτημα που δημιουργείται όμως είναι ποιος παγιδεύει τους καλεσμένους και κυρίως τους 2 πρώην πρωθυπουργούς σε μια τέτοια εκδήλωση όταν είναι σε εξέλιξη ένας έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος! 

Οι φωτογραφίες και οι «αγκαλιές» την ώρα που τρεις εκλεκτές κάνουν φύλο και φτερό το λογιστήριο του ΕΕΑ μόνο καλό δεν θα τους κάνουν αν βρουν... «λαβράκια»! Η καταγγελία που είχε κάνει το μέλος του Δ.Σ. Γεώργιος Γκόντζος που εξαιτίας αυτής διατάχθηκε ο έλεγχος περιγράφει σημεία και τέρατα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !