Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2024

Αυτοί είναι οι 3 υπόδικοι βουλευτές των Σπαρτιατών που θα πάνε στην Ελληνική Λύση! Οι διαπραγματεύσεις που έχουν ολοκληρωθεί και ο Κόντης που κάνει το «παιχνίδι» της «παντρειάς». Ο 4ος που φέρνει αντιρρήσεις μέχρι να... πειστεί.


Του ειδικού συνεργάτη

Αυτοί που λένε και επιμένουν ότι η πολιτική είναι μια κατσαρόλα που τα χωράει όλα και τα ανακατεύει ο καλός μάγειρας κάτι ξέρουν! 

Εδώ και μέρες η πληροφορία που έχει έρθει στα αυτιά μου γίνεται όλο και πιο επίμονη. Ας έρθουμε στο ζουμί... 

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες τρεις βουλευτές των «Σπαρτιατών» που παραμένουν ακόμη στην κ.ο. υπό τον Βασίλη Στίγκα έχουν κουβεντιάσει με την «Ελληνική Λύση» και έχουν συμφωνήσει την προσχώρηση τους εκεί, αμέσως μετά την ενδεχόμενη αθώωση τους από το ποινικό δικαστήριο που εκκρεμεί για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Αν καταδικαστούν η συμφωνία πάει περίπατο.

Πρόκειται για τους Χαλκιά Αθανάσιο, Κόντη Ιωάννη και Δημητριάδη Πέτρο. 

Το «παιχνίδι» της διαπραγμάτευσης το κάνει ο δεύτερος με το «θηλυκό μυαλό» της Ελληνικής Λύσης, κ. Δήμητρα Κρητικού που έχει την ιδιότητα της Αντιπροέδρου και επί της ουσίας κανονίζει τα πάντα στο κόμμα αυτό. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ομάδα της αποστασίας προσπαθούν να εντάξουν και τον Ζερβέα Αλέξανδρο αλλά αυτός προς το παρόν... αντιστέκεται μέχρι να πειστεί καταλλήλως. 

Όπως μαθαίνω η συμφωνία αφορά την τοποθέτηση τους στις εκλόγιμες θέσεις που ήταν και πριν. Είναι αυτονόητο ότι ως μονάδες δεν θα προσθέσουν καμία εκλογική δυναμική στην Ελληνική Λύση αφού ο σκοπός είναι να διαλυθεί η κ.ο. των Σπαρτιατών και να χαθούν τα προνόμια που έχει σήμερα! 

Το σενάριο μιλάει για ανεξαρτητοποίηση κάθε εβδομάδα και ενός με την προσχώρηση του στο «μαγαζί» του «πατριώτη» Βελόπουλου για να φανεί και μια δυναμική. Επιπλέον, η συμφωνία μιλάει για μη καταβολή μέρος του μισθού τους στο νέο τους κόμμα όπως κάνουν οι βουλευτές του Βελόπουλου.

Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 θα φιλοξενήσει τυχόν αντιρρήσεις των προαναφερομένων αφού ούτε γραφεία έχουν ούτε κινητά, ούτε email όπως προκύπτει από την επίσημη ιστοσελίδα της βουλής προκειμένου να επικοινωνήσω μαζί τους και να έχω την γνώμη τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !