Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Ο σύζυγος στο Μαξίμου και η «κυρά» του υποδιοικήτρια τράπεζας! Η αποχώρηση της Άννας Μπούρα για την Ευρώπη και η αντικατάσταση της με τον διπλωμάτη Μίλτωνα που έχει δίπλα του την Χριστίνα.


Του ειδικού συνεργάτη

Όπως ίσως γνωρίζετε, πρόσφατα αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, Αννα – Μαρία Μπούρα. Σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Η Μπούρα ανακοινώθηκε επίσης ότι πήρε θέση στο Cabinet του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα. Πολύ σημαντική θέση!

Τη θέση της Μπούρα στο Μαξίμου έμαθα ότι αναλαμβάνει ο Μίλτωνας Νικολαϊδης, πρέσβης και μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ.

Ο Νικολαϊδης έχει γεννηθεί στην Πόλη, μιλά τουρκικά, είναι έμπειρος διπλωμάτης και έχει πάρει μέρος σε πολλές συναντήσεις με τον Ερντογάν, είτε του Σαμαρά είτε του Μητσοτάκη.

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι πως ο Μύρων Νικολαϊδης - έτσι τον λένε οι φίλοι του - είναι σύζυγος της Χριστίνας Παπακωνσταντίνου, υποδιοικήτριας της Τράπεζας της Ελλάδος. Κρατήστε αυτό τον συνδυασμό ονομάτων και θα τα ξανά πούμε πολύ σύντομα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !