Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Όλος ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο «καράφλας» κρυφό καμάρι! Σάλος στην βουλή με τον «πατριώτη» βουλευτή που κεράτωσε την σύζυγο του με τραβεστί. Γελάνε μέχρι και στο Υπουργείο Παιδείας που κάτι θα ξέρουν και εκεί.


edolio5 team

Βρε - βρε τι έχει γίνει με μια ανάρτηση παλαιοτέρων ωρών που αφορούσε 2 βουλευτές που ανήκουν στον πολυταλαιπωρημένο γιαλαντζί πατριωτικό χώρο.

Για τον μεν τοκογλύφο θα σας πούμε άλλη φορά γιατί τώρα βλέπουμε τα βιντεάκια στην Μύκονο με τις χορεύτριες και τις βυζιτούδες που τον περιστοιχίζουν. 

Σήμερα, ο λόγος για τον άλλο βουλευτή που παράτησε την ταλαίπωρη την σύζυγο του ( η αλήθεια είναι ότι αυτή τον έδιωξε ) και έκανε δεσμό με μια τραβεστί που την λένε «Κορίνα». Μιλάμε για κανονικά πιάτσα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η πλάκα είναι ότι όπως καταλάβαμε το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις αφού φίλοι μας έστειλαν και φωτογραφίες του με την λεγάμενη-ο όπου βρίσκονται σε μπαρ της Λεωφόρου Συγγρού. Το ίδιο πουλάκι μας είπε ότι δυστυχώς για την σύζυγο τα καμώματα του βουλευτή τα ξέρουν και στο υπουργείο Παιδείας και όταν την βλέπουν γελάνε κάτω από τα δόντια τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !