Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2024

Η «Όλγα» και η «Μαρία» εις σάρκα μία! Ο «πατριώτης» βουλευτής που κάνει τον τοκογλύφο και ο συνάδελφος στο ίδιο κόμμα που έχει δεσμό με τρανσεξουάλ. Η απατημένη δασκάλα που δεν άντεξε το κέρατο, η ομοιοπαθούσα φίλη της και η βουλή που βοά με τα καμώματα τους.


edolio5 team 

Σε αυτή την ζωή είναι κανόνας πως όταν σπάσει η στάμνα κανείς δεν ξέρει που θα βρεθεί η τελευταία σταγόνα από τον νερό που θα χυθεί. 

Ανοίξαμε το γραμματοκιβώτιο μας και πήραμε έναν κίτρινο φάκελο από άγνωστο αποστολέα. Χαρτί και καλαμάρι η δράση ενός βουλευτή «πατριωτικού» κόμματος που εκλέγεται σε νομό εκτός Αττικής, σχετικά με την τοκογλυφία που ασκεί.

 Μιλάμε για ατράνταχτες αποδείξεις με ονόματα και διευθύνσεις. Είναι ένας από τους βουλευτές που άμα του πεις ποιος είναι πρωθυπουργός δεν ξέρει! Πιο άσχετος πεθαίνεις. 

Δεν παίρνει ποτέ τον λόγο στην βουλή και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ασυλία γιατί έτσι νομίζει ότι θα προστατευτεί από μια κακουργηματική δικογραφία που οσωνούπο θα φτάσει στο κοινοβούλιο για τα καμώματα του απέναντι στους φουκαριάρηδες που δανείζει με τόκο 16% τον μήνα. Για αυτά όμως έχουμε καιρό.

Στον ίδιο φάκελο υπάρχουν και συγκλονιστικές φωτογραφίες για τον άλλον «πατριώτη» βουλευτή του ίδιου κόμματος, που αφού τον έδιωξε η γυναίκα του από το σπίτι - δασκάλα στο επάγγελμα - έχει σπιτωθεί με μια τρανσέξουαλ που μάλιστα όπως προκύπτει από το βιβλίο εισόδου της βουλής τον έχει επισκεφθεί 2 φορές στον... ναό της δημοκρατίας! 

Το πιο σημαντικό είναι η ύπαρξη 2 απατημένων γυναικών. Πρόκειται για την «Όλγα» και την «Μαρία». Το κέρατο που τρώνε τους έχει ενώσει. Μιλάνε πολλές ώρες στο τηλέφωνο. Μάθαμε μάλιστα ότι ο πολιτικός αρχηγός που ανήκουν αυτοί οι 2 βουλευτές στο κόμμα του έχει απαγορεύσει στις 2 κυρίες να συνομιλούν. Ειδικά στην Όλγα που την ελέγχει περισσότερο. 

Σιγά μην τον άκουγαν! Τα λένε όλα μεταξύ τους χαρτί και καλαμάρι. Άλλο να σας τα περιγράφουμε σε ένα ρεπορτάζ και άλλο να τα ακούτε με τα αυτάκια σας. Έ ρε γλέντια που θα γίνουν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !