Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

«Φωτιά και λάβρα»! Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Άρη Σπίνου που είδαν (πρώτο μέρος) 100.000 θεατές στο Betty Direct στο youtube, την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου. Όλο το παρασκήνιο για την καταγγελία σε βάρος γνωστού βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» και για την ενδεχόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού παιδιού. Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη μετά την αναφορά.


edolio5 team

Εμείς είμασταν σίγουροι ότι αυτά που υποσχέθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος στην εκπομπή Betty Direct στο youtube θα τα τηρήσει στο ακέραιο.

Το 2ο μέρος της συνέντευξης - φωτιά που έδωσε στην δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα θα προβληθεί την Δευτέρα το απόγευμα 14 Οκτωβρίου. Το Trailer της εκπομπής ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγα λεπτά και ο σεισμός ακούγεται από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Κύριο θέμα της εκπομπής θα είναι η μηνυτήρια αναφορά που έχει κάνει ο Άρης Σπίνος στην δικαιοσύνη και αφορά την ενδεχόμενη εμπλοκή πασίγνωστου βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» σε υπόθεση βιασμού παιδιού. Όλα με ονόματα!

Να σημειώσουμε ότι το πρώτο μέρος της συνέντευξης σε 7 ημέρες ακούμπησε τους 100 χιλιάδες θεατές. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έχουν γυριστεί 4 εκπομπές.

Δείτε τον προάγγελο των αποκαλύψεων:


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !