Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Η επιταγή των €500.000 και ο Κικίλιας! Οι 2 εταιρείες που εμπλέκονται σε «κοινή διαδρομή», η οπισθογράφηση από τον υπουργό για την εξόφληση του σπιτιού που αγόρασε και οι «μαύρες» ξεχασμένες περιπέτειες του παρελθόντος με τα 3.500 καμένα στρέμματα στο Ντράφι που κάποιοι θέλουν να αποχαρακτηριστούν.


edolio5 team

Για το σπίτι - παλάτι που αγόρασε με ένα 1,1 εκατ. ευρώ ο Κικίλιας το ξέρουν πλέον και οι πέτρες. Να δούμε όμως σήμερα την διαδρομή και την ιδιοκτησία μιας επιταγής €500.000 που έδωσε ο Κικίλιας για την εξόφληση του ποσού.

Η επιταγή έχει εκδοθεί από την τράπεζα Eurobank, στο υποκατάστημα Αμαρουσίου.

Αρχικά ήταν σε διαταγή μιας εταιρείας ονόματι Apollo Capital INC Limited.

Στη συνέχεια μεταβιβάστηκε αφού οπισθογραφήθηκε στην ΜΙΚΕ με την επωνυμία CAVE DEGLI ANGELI MON.IKE».

Τέλος, αφού οπισθογραφήθηκε από αυτήν μεταβιβάστηκε στον Βασίλη Κικίλια ο οποίος την έδωσε στα χέρια του πωλητή.

Η εταιρεία Apollo Capital Group με έδρα την Κύπρο, έχει πολλές δραστηριότητες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, στην ενέργεια και στις κατασκευές – ακίνητα.

Φέρεται να έχει ακίνητα στην Αθήνα, την Ύδρα, τη Μήλο, τους Πεταλιούς, όπου υπήρχε ένα σχέδιο για τη δημιουργία Resort δίπλα σε αυτό που θέλει να φτιάξει η Grivalia.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα: «Η ανάπτυξη του νησιού θα είναι σε μεγάλη κλίμακα, Βίλλες, Ξενοδοχεία, Μαρίνες, Γκολφ, κτλ. Λόγω της μοναδικότητας και παρθένας μορφής του νησιού μεγάλοι Όμιλοι του Εξωτερικού έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον».

Ο Όμιλος αυτός έχει φτιάξει θυγατρικές που βρίσκουμε στο ΓΕΜΗ.

Η μία Apollo Capital Properties με έδρα του Ζωγράφου, συστάθηκε το 2007 με αρχικό κεφάλαιο 785 χιλ. ευρώ και πρόεδρος και CEO είναι ο Αλέξανδρος – Σταύρος Ευσταθίου, με αντιπρόεδρο τον Σπύρος Ροσόλιμο.

Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες με την ίδια διεύθυνση και τους ίδιους πάνω – κάτω επικεφαλής.

H Cave, η Μις Τουρισμός και ο γνωστός Σπύρος Ροσόλιμος

Και πάμε στην εταιρεία CAVE DEGLI ANGELI MON.IKE από την οποία πήρε ο Κικίλιας την επιταγή.

Έχει έδρα το Πικέρμι, συστάθηκε το 2022 με κεφάλαιο… 4,5 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό την κατασκευή ξενοδοχείων και άλλων καταλυμάτων και μοναδικός εταίρος είναι μια εταιρεία ονόματι Νέα Ζωή Αττική Ανάπτυξη Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, ενώ διαχειριστής ο γνωστός από την Apollo, Σπύρος Ροσόλιμος.

Όπως διαπιστώνουμε, η Νέα Ζωή μπήκε στην εταιρεία Cave τον περασμένο Ιούλιο με αλλαγή του καταστατικού.

Ενώ ψάχνοντας για τη συγκεκριμένη εταιρεία, στον τελευταίο ισολογισμό για το 2022, παρουσιάζει μηδενική δραστηριότητα γράφοντας μόνο ότι το σύνολο ενεργητικού είναι 4.499.292,00 με ζημίες 708 χιλιάδες.

Ψάχνοντας για τους εταίρους της εταιρείας Νέα Ζωή Αττική Ανάπτυξη, βρίσκουμε ότι ιδρυτής είναι η κυρία Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη, γνωστό μοντέλο στη show bizz που το 2015 είχε πάει στην Κίνα να εκπροσωπήσει την Ελλαδα ως Μις Τουρισμός, αλλά αποβλήθηκε για… ανάρμοστη συμπεριφορά.

Διαχειριστής της εταιρείας είναι κάποιος κύριος ονόματι Δημήτρης Ανδρούτσος.

Ουσιαστικά η εταιρεία από την οποία πήρε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας την επιταγή έχει εταίρους τη Νέα Ζωή, άρα το μοντέλο Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη και τον κ. Ροσόλιμο.

Μια λεπτομέρεια ιδιαίτερα σημαντική. Το email της ιδρυτού είναι της… Apollo Capital Group, επομένως συνάγεται το συμπέρασμα ότι είναι εταιρεία συνδεόμενη με τον συγκεκριμένο όμιλο που είχε πρώτη την επιταγή του κ. Κικίλια.

Ο γνωστός μας… Σπύρος Ροσόλιμος, στο παρελθόν απασχόλησε την κοινή γνώμη.

Δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ίδιος και η κόρη του Αταλάντα, έχουν μεγάλη έκταση στο Ντράφι, σε καμένη περιοχή και θέλουν τον αποχαρακτηρισμό και την πώλησή της.

Εκεί είχε εμπλακεί και η γνωστή μας… Apollo Group που φερόταν να έχει στην ιδιοκτησία της περί τα 3.500 στρέμματα στην περιοχή.

Ο κ. Ροσόλιμος απάντησε τότε ότι διαθέτει συνολικά έκταση 641,6 στρεμμάτων που ανήκουν στην ανώνυμη εταιρεία «Κτήμα Πεντέλης Α.Ε.», ιδιοκτησίας του ιδίου και της κόρης του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !