Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2024

Τα νέα «μαγαζιά» για τις ευρωεκλογές Λοβέρδου και Κασιδιάρη που στήνονται με εντολή Μητσοτάκη, οι υπόγειες συνεννοήσεις και τα ανταλάγματα! Φιλοδοξούν ο ένας να κόψει από το ΠΑΣΟΚ και ο άλλος να ψαλιδίσει την εκλογική «έκρηξη» του Βελόπουλου.


edolio5 team

Τα πράγματα είναι απλά αν κάποιος θέλει να τα δει χωρίς εμπάθεια!

Το Μαξίμου ενώ θα μπορούσε εάν είχε υποψήφιο τον Ανδρέα Λοβέρδο να τον εκλέξει στην Ευρωβουλή προτιμά να τον πριμοδοτήσει με πάσα τρόπο για να δημιουργήσει κόμμα και να κόψει ότι κόψει από το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος ο Λοβέρδος δεν είχε άλλη επιλογή και εκτέλεσε την απόφαση περιμένοντας την αξιοποίηση του στο αύριο και γνωρίζοντας ότι δεν έχει καμία τύχη για να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Ας έρθουμε τώρα στον Κασιδιάρη και στις ετοιμασίες του νέου κόμματος του με μπροστινό όπως αποκάλυψε το edolio5.

Η δρομολόγηση ενός νέου κόμματος στα δεξιά είναι μία θετική εξέλιξη για την κυβέρνηση καθώς το Μαξίμου φιλοδοξεί ότι θα κόψει πόντους από τον πολύ ανεβασμένο Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση που φιγουράρει με διψήφιο ποσοστό γεγονός που θα επιφέρει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Έτσι αν ένα νέο δεξιό κόμμα τύπου Κασιδιάρη πάρει έστω και 2%, θα ρίξει τον Βελόπουλο  από διψήφιο νούμερο που αποτελεί τον εφιάλτη για τον Μητσοτάκη κάτι το οποίο όμως φαντάζει αδύνατο αφού πλέον το Brand Name Κασιδιάρη έχει καεί και πλέον αντιλαμβάνονται όλοι ότι το δίνει Franschise σε φιλόδοξους «πολιτικούς».

Αν κάποιος αναρωτηθεί πως τα νέα μαγαζιά χρειάζονται χρήματα για να γίνουν και ψάχνει απαντήσεις για αυτό εμείς δεν μπορούμε να τις δώσουμε αλλά ο καθένας μπορεί να τις σκεφτεί.