Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2024

Η δήθεν «μεγάλη και τρανή» Intrakat του «δίδυμου» Μπάκου - Καϋμενάκη και η διαταγή πληρωμής για 140.000 ευρώ που την ξεφτιλίζει και την σέρνει στα δικαστήρια! Οι αστείες δικαιολογίες και τα πρόθυμα μισθωμένα παπαγαλάκια που αναπαράγουν το no - paper της εταιρείας.


Του ειδικού συνεργάτη

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η πολυδιαφημισμένη για την φερεγγυότητα της Intrakat σέρνεται στα δικαστήρια για μια διαταγή πληρωμής ύψους 140.000 ευρώ που εξέδωσε σε βάρος της η κατασκευαστική εταιρεία «Πρωτεύς» που στο παρελθόν είχαν αναλάβει έργα μαζί.

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα την ώρα που το νέο μαγαζί των Μπάκου και Καϋμενάκη διαφημίζει ότι έχει χρήματα με ουρά. 

Ο Εξάρχου αφού «έκρυψε» την διαταγή πληρωμής και αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με αστεία επιχειρήματα, μόνο όταν έγινε γνωστό ότι έχει κατατεθεί σε βάρος της εταιρείας είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένος. 

Το γεγονός ότι είναι ερωτευμένος με την Ελένη Βρεττού δεν τον δικαιολογεί. Τα πρόθυμα ΜΜΕ που κάθε μήνα κόβουν τιμολόγιο διαφήμισης στην Intrakat αντιγράφοντας το no paper που τους έστειλε μιλούν γενικά και αόριστα για πιέσεις εκβιασμών που δέχεται η εταιρεία χωρίς να λένε τίποτα για την ταμπακέρα.

 Γιατί χρωστάει τα χρήματα και γιατί δεν πληρώνει! Είναι αυτονόητο ότι μια εταιρεία μπορεί να έχει συμβατική διαφορά με μια άλλη και για τον λόγο αυτό να αρνείται μια πληρωμή. Επειδή όμως η Intrakat δεν είναι ψιλικατζίδικο που πουλάει τσιγάρα οφείλει να ενημερώνει με πάσα λεπτομέρεια εάν υπάρχουν σε βάρος της δικαστικές απαιτήσεις και οφειλές. 

Όπως μάθαμε επί της διαταγής πληρωμής έχει προσφύγει με ανακοπή, όπως γίνεται σε κάθε διαταγή πληρωμής από τον οποιοδήποτε πολίτη. Η δικαιολογία ότι το χρέος αυτό ανήκει στους προηγούμενους ιδιοκτήτες από μόνη της είναι αστεία, αφού οι Μπάκος και Καϋμενάκης αγόρασαν την εταιρεία με όλα τα χρέη της και συνεπώς ανέλαβαν και την ευθύνη της πληρωμής των. Δεν υπάρχει δεν ήξερα ! 

Η εταιρεία οφείλει να ξεκαθαρίσει αν κέρδισε την ανακοπή ή όχι και κυρίως εάν υπάρχουν άλλες οφειλές που θα τις μάθουμε εκ των υστέρων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !