Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Μόνο στο edolio5! Έκτακτος οικονομικός έλεγχος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τα «έργα και τις ημέρες» του Χατζηθεοδοσίου. Η καταγγελία - «φωτιά» του μέλους του Δ.Σ. Γεώργιου Γκόντζου για τα πάρτι χλιδής, τα τραπεζώματα σε παραλιακά μαγαζιά και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε «φιλικά» ΜΜΕ.


Του ειδικού συνεργάτη

Όπου υπάρχει καπνός λέει ο λαός μας υπάρχει και φωτιά! 

Με απόφαση του Γενικού λογιστηρίου του κράτους συγκροτήθηκε, ελεγκτική ομάδα προκειμένου να διεξάγει έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών. 

Επειδή στους ελέγχους αυτούς πολλά ακούγονται, λιγότερα καταλογίζονται και τίποτα στο τέλος δεν προκύπτει, να σημειώσουμε ότι την επιτροπή ελέγχου την αποτελούν οι : Ευτέρπη Ζωή, Νικόλαος Παλάσκας και Βαρσάμης Μιλτιάδης. 

Και οι τρεις, έχουν έδρα την περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου όπως λέει ο νόμος να μην γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα σχετικά με τον έλεγχο. 

Προϊσταμένη της ομάδας είναι η πρώτη (Ευτέρπη Ζωή). Ο έλεγχος αφορά την περίοδο 1/7/24 έως 30/11/25. 

Όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία - που έχω στην διάθεση μου - που την υπογραφή το μέλος το μέλος του Δ.Σ. Γεώργιος Γκόντζος. Περιγράφει σημεία και τέρατα υπέρογκων δαπανών και σπαταλών. Το γεγονός ότι η Γενική διεύθυνση του γενικού λογιστηρίου έκρινε ότι πρέπει να διεξάγει έκτακτο έλεγχο σημαίνει ότι έλαβαν σοβαρά υπόψιν τα όσα περιγράφει το εν λόγο μέλος του Δ.Σ.. 

Προσπαθήσαμε να βρούμε τον κύριο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρο του επιμελητηρίου, 4 φορές αφήνοντας μήνυμα στο γραφείο του αλλά προφανώς η αλαζονεία του δεν του επιτρέπει να μας πει την γνώμη του για αυτό το γεγονός.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !