Κυριακή, Ιανουαρίου 14, 2024

Αυτό είναι το βίντεο - σοκ που κατέγραψε την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη! Ο «κοριός» της ΕΥΠ που είχε «πιάσει» τις συνομιλίες για την «ετοιμασία» της δολοφονίας του και το προφητικό ρεπορτάζ - δημοσίευμα του edolio5 από τις 17/12/22 που «φωτογράφιζε» το 44χρονο θύμα. Το οπλισμένο καλάσνικοφ που βρέθηκε στο πορτπαγκάζ της θωρακισμένης BMW και το 45αρι στο ντουλαπάκι που ήταν έτοιμα για μάχη δρόμου. Οι 3 εκτελεστές και η ομάδα υποστήριξης της φονικής ενέδρας.


Του ειδικού συνεργάτη 

Το edolio5 από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι «ταχυδρόμος» πληροφοριών των αρχών ασφαλείας ούτε φυσικά έχει ρόλο καταδότη.

Καταγράφει το ρεπορτάζ, αναφέροντας πληροφορίες που φτάνουν στην διάθεση μας, πάντα έγκυρες, με διάθεση αναλυτικής προσέγγισης των γεγονότων και χωρίς ποτέ να παίζουμε ρόλο «δολοφονίας» χαρακτήρων προκειμένου να καταστήσουμε υπόπτους κάποιους ανύποπτους. Ο ρόλος μας τελειώνει εδώ και τα υπόλοιπα είναι θέμα των αρχών ασφαλείας που έχουν και την θεσμική αρμοδιότητα. Το edolio5 από τις 17/12/22 είχε με σχετικό ρεπορτάζ «φωτογραφίσει» την μεθόδευση εκτέλεσης του Ν1 της νύχτας Βαγγέλη Ζαμπούνη. Οι πληροφορίες είχαν ως πηγή νόμιμες επισυνδέσεσεις της ΕΥΠ που είχαν επεξεργαστεί από την διεύθυνση ανάλυσης πληροφορίων της Κατεχάκη και προερχόντουσαν από περιφερειακό δίκτυο της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος. Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης γνώριζε ότι αποτελεί στόχο εκτελεστών αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ο αιφνιδιασμός είναι πάντα το προτέρημα του επιτιθέμενου. Τουλάχιστον 3 φορές τα τελευταία 2 χρόνια είχαν σχεδιαστεί ανάλογες επιχειρήσεις εκτέλεσης σε βάρος του αλλά χωρίς αποτέλεσμα, είτε γιατί το έμαθε είτε γιατί οι εκτελεστές δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να υλοποιήσουν την πράξη τους.

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης 24 ώρες το 24ωρο ήταν οπλισμένος για μάχη. Στην θωρακισμένη BMW που οδηγούσε και γνώριζαν οι εκτελεστές, στο πορτπαγκάζ είχε πάντα οπλισμένο καλάσνικοφ το οποίο βρέθηκε από την ΕΛΑΣ και τώρα. Το ίδιο πάνοπλος ήταν και με το 45αρι όπου βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του. Η άριστη σχεδίαση της εκτέλεσης του και ο επαγγελματικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι δεν του επέτρεψαν χρονικό περιθώριο αντίδρασης. Το βίντεο που δημοσιεύει το edolio5, δείχνει καρέ - καρέ την δολοφονία του και είναι από το κύκλωμα καταγραφής του πρατηρίου καυσίμων φανερώνει ότι επρόκειτο τουλάχιστον για 3 άτομα με απίστευτη ψυχραιμία και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από ερευνητές της υπόθεσης μέχρι τώρα προκύπτει ότι υπήρχε και ομάδα υποστήριξη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !