Το πιο ακριβό "συμβόλαιο θανάτου" που θα πληρωθεί στην αλληλοεξόντωση της Greek Mafia! Ο κοριός της ΕΥΠ εντόπισε τον σχεδιασμό εκτέλεσης πρωτοκλασάτου νονού της νύχτας στο άμεσο προσεχές μέλλον (!) με εντολή από τις φυλακές. Η πρώτη απόπειρα και η συνέχεια!

Του  Άρη Σπίνου

Η πληροφορία μας έρχεται από βαθύ γνώστη της νυχτερινής πραγματικότητας που εκ της θέσεως του γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα οι άλλοι μαθαίνουν μόλις συμβούν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές που μεταφέρθηκαν στο edolio5, ο κοριός της ΕΥΠ έχει εντοπίσει σημαντικούς διαλόγους που κατατείνουν στον σχεδιασμό δολοφονίας πρωτοκλασάτου ονόματος της "νυχτερινής ζωής". Μια απόπειρα σε βάρος του προσώπου αυτού στο παρελθόν είχε αποβεί άκαρπη για "τεχνικούς λόγους". Φαίνεται τώρα όμως πως ο νέος σχεδιασμός δεν επιδέχεται τα λάθη του παρελθόντος! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το "συμβόλαιο" αυτό θεωρείται από τα πιο ακριβά που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αφού στην κοινή λογική το θύμα δεν "αγγίζεται" εξαιτίας της δυναμικής που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια γεγονός που του δίνει κυριαρχία σε πανελλήνιο επίπεδο στον κόσμο της νύχτας.