Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2024

Ολοκαύτωμα διάλυσης, περίγελου και παρακμής στο «μαγαζί» του Βασίλη Στίγκα! Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής - ποινικολόγος Χάρης Κατσιβαρδάς με ανακοίνωση «φτύσιμο» για τον πρώην αρχηγό του κόμματος - παρωδία και προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές για όσους τον συκοφάντησαν. Η κοπή της πίτας στο μπιφτεκάδικο «Μπάμπης» του Παλαιού Φαλήρου με άφθονη και τσάμπα πορτοκαλάδα από χορηγία που τους έκανε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού - κομματάρχης του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Του ειδικού συνεργάτη 

Η αναμενόμενη ανεξαρτητοποίηση του δικηγόρου Χάρη Κατσιβαρδά, για όσους γνώριζαν το ήθος και την ευπρέπεια του, από το κόμμα - περίγελος του Βασιλάκη Στίγκα έγινε πράξη.

Σήμερα το πρωί με μια αιφνιδιαστική επίσκεψη του στον πρόεδρο της Βουλής παρέδωσε την επιστολή ανεξαρτητοποιήσεως του που δημοσιεύει το edolio5. Κανένας βουλευτής από τους Σπαρτιάτες δεν γνώριζε τίποτα αφού σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλασσαν μεταξύ τους SMS προκειμένου να μάθουν αν είναι αλήθεια. Η 3σελιδη επιστολή παραίτησης είναι καταπέλτης για τα έργα και τις ημέρες του Στίγκα και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 αλλά και όσα άφησε να εννοηθούν ο ίδιος την Δευτέρα θα αρχίσει μπαράζ νομικών ενεργειών (μηνύσεις - αγωγές κτλπ) τόσο κατά του Στίγκα όσο και άλλων της «παρέας» του που τον συκοφάντησαν και τον έθεσαν ως ύποπτο τέλεσης αδικημάτων ενώπιον της δικαιοσύνης. Όπως μάθαμε την νομική εκπροσώπηση στις ενέργειες αυτές εκ μέρους του Χάρη Κατσιβαρδά ανέλαβε το νομικό γραφείο του ποινικολόγου Βασίλη Καπερνάρου. Είναι κατανοητό πλέον ότι ενόψιν της συνεδρίασης του εκλογοδικείου στις 28.2 όπως αποκάλυψε πρώτο το edolio5 ο πανικός που επικρατεί εντός του κόμματος - περίγελος που προσβάλει τον κοινοβουλευτισμό θα βρίσκεται στο κόκκινο. Την ίδια ώρα όπως μάθαμε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που στην προεκλογική περίοδο στήριζε τον Θεοδωρικάκο για την εκλογή του στον Νότιο Τομέα και στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη, παραχώρησε την ταβέρνα με μπιφτέκια που διατηρεί στην Λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο την προηγούμενη Τετάρτη όπου μαζεύτηκαν οι βουλευτές του Στίγκα μαζί με τις συζυγούς τους και κόψανε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Πρόκειται για την ταβέρνα «Μπάμπης». Προηγουμένως είχε γίνει προσπάθεια να υπάρξει μενού αλλά όπως έγινε γνωστό οι βουλευτές διαφώνησαν στην τιμή των 25 ευρώ που θα έπρεπε να πληρώσει ο καθένας. Τον συντονισμό αυτής της πρωτοβουλίας είχε αναλάβει ένας βουλευτής των Σπαρτιατών που διατηρεί ταβέρνα στην Κρήτη.






ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !