Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

Η εκπομπή που πόνεσε το πατριωτικό «παρακράτος» και την «έριξαν»! Η προσχηματική μήνυση Βελόπουλου και οι νέες αποκαλύψεις του Α. Σπίνου στην youtuber Μπέττυ Γιάννα και στο Betty Direct. Ποιοι «έφτιαξαν» την υπόθεση με τον φερόμενο παιδοβιαστή βουλευτή και ποιοι «βολεύονται» για να μένει το «καυτό» βίντεο στον αέρα του Internet.


edolio5 team

Νέες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο και πολλούς εφιάλτες!

Όπως αποκαλύψαμε πρώτοι στο edolio5, αναφορικά με την μήνυση που κατέθεσε η «Ελληνική Λύση», κατά παντός υπευθύνου για την περιβόητη υπόθεση που μιλάει πλέον όλη η πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα, σχετικά με το βίντεο μιας άγνωστης καταγγέλουσας που περιγράφει ως παιδοβιαστή έναν βουλευτή της Ελληνικής Λύσης με το όνομα του, έχουμε συνέχεια επί αυτού σε νέα εκπομπή που προβλήθηκε πριν λίγη ώρα στο Betty Direct στο Youtube αλλά... κατέβηκε μετά από 20 λεπτά, ύστερα από ολοφάνερο χακάρισμα.

Οι τεχνικοί του Betty Direct όπως ενημερωθήκαμε κατάφεραν να σώσουν την εκπομπή και την ξανά ανέβασαν στο κανάλι.

Με νέες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες που αξίζει να παρακολουθήσετε ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, φιλοξενούμενος για μια ακόμη φορά στην εκπομπή της Μπέττυ Γιάννα εξήγησε τα πως και τα γιατί της πολύκροτης υπόθεσης θέτοντας κρίσιμα ερωτήματα και απορίες που πρέπει να απαντηθούν. Προκάλεσε για μια ακόμη φορά τον Βελόπουλο σε δημόσια αντιπαράθεση αλλά εξέφρασε την βεβαιότητα του, ότι «είναι δειλός και δεν θα σταθεί απέναντι μου»!