Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024

Ένα λαβράκι (όχι μπαρμπουνάκι) στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ! Ο πρωταθλητής στα εικονικά τιμολόγια που έχει αλλεργία στο ΦΠΑ και ανοίγει κάθε δύο μήνες καινούριο μαγαζί. Το «μαύρο» παρελθόν που κρύβει και η τράπεζα - «πλυντήριο».


Του ειδικού συνεργάτη

Άντε, αφού σας γράφω σήμερα για εικονικά τιμολόγια και τις τελευταίες μέρες τα ακούμε πολύ, να σας πω και κάτι άλλο.

Έφτασε στ’ αυτιά μου μια άλλη περίεργη ιστορία, που σχετίζεται με επιχειρηματία της εστίασης, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των φορολογικών Αρχών.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις εισαγγελικές Αρχές, όταν ενεπλάκη σε μια γνωστή υπόθεση εφοπλιστή και τράπεζας. Μάλιστα αυτό το γεγονός το έχει πληρώσει αρκετά ακριβά και λόγο των δικηγόρων που έτρεχε τότε να πληρώσει αλλά και των δημοσιευμάτων που ύστερα πλήρωνε για να κατεβούν. Ο ίδιος θέλει να κρύψει πολύ καλά αυτούς τους «μαύρους» μήνες.

Ο γνωστός εστιάτορας, που ανοίγει κάθε δύο μήνες και από ένα μαγαζί, φαίνεται ότι έχει αλλεργία στην καταβολή του ΦΠΑ, ενώ επιδίδεται και στο σπορ της… βιομηχανίας των αποδείξεων. Καλά θεωρώ περιττό να σας πω για τα εικονικά τιμολόγια που είναι πρωταθλητής.

Στα Βόρεια Προάστια γίνονται όλοι οι σχεδιασμοί.

Φοβάμαι ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα κληθεί να απολογηθεί για τα λεφτά, τα φορολογημένα και μη. Οι γνωριμίες δεν σε σώζουν πάντα. Αντίθετα αν σε μαζέψουν δε σε ξέρει κανείς!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !