Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

Οι τσιμεντένιες παρανομίες στην «Ακτή του Ήλιου» και το πόρισμα της ΚΕΔ που χάθηκε! Το συνεργείο των υπαλλήλων που κατέγραφε επί ώρες και η έκθεση που δεν υπογράφει ο διευθυντής για να μην πάρει τον δρόμο για τις κατεδαφίσεις.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αλήθεια είναι ότι παντού πλέον το edolio5 έχει ανθρώπους και ενημερώνετε παρ' αυτά! 


Ένας καλός δημόσιος λειτουργός μου έκανε γνωστό ότι πριν από 2 περίπου εβδομάδες κλιμάκιο υπαλλήλων της ΚΕΔ ύστερα από τα ρεπορτάζ του edolio5, που έθεταν τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Άρη Κιουτσούκη, προ των ποινικών ευθυνών του, επισκέφθηκαν την «Ακτή του Ήλιου» και κατέγραψαν τις τσιμεντένιες παρανομίες που υπάρχουν εκεί επί χρόνια. 

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό! 

Πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης... πολλές φορές. Κατά περίεργο τρόπο όμως η έκθεση αυτή μέχρι σήμερα δεν έχει συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές της υπηρεσίας προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο τόσο για την εισαγγελία όσο και για τις προβλεπόμενες κατεδαφίσεις.

Πολλά ακούγονται για την ΚΕΔ Πειραιά και κυρίως για τον ρόλο τριών συγκεκριμένων προσώπων στην υπηρεσία αυτή!  

Εντός του Σεπτεμβρίου αποχώρησε από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας, η Νάγια Κόλλια. Σας έχω ξανά γράψει για αυτή! Τελευταία φορά ένα πουλάκι μου είπε ότι έπινε το ποτό της στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο. Εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα και προφανώς η ίδια δεν ήθελε να πάρει στην πλάτη της αυτά που έρχονται ή κάποιοι φρόντισαν να την απαλλάξουν για αυτά που ξέρουν.

Μαθαίνω ότι στη θέση της Κόλλια τοποθετήθηκε προ ημερών ο Αθανάσιος Τσιούρας, νομικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη. Επειδή τον γνωρίζω να σας πω ότι πρόκειται για έναν ικανότατο δικηγόρο με βαθιά γνώση των θεμάτων ακίνητης περιουσίας, δασικών χαρτών, αυθαιρέτων κ.λπ.

Κάποιος όμως πρέπει να τον ενημερώσει για το τι συμβαίνει στην «Ακτή του Ήλιου» πριν βρεθεί εκτεθειμένος και κρεμαστεί στα μανταλάκια!

Υπήρξε νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων Γεώργιου Καμίνη!

Εγώ θα περιμένω να ενημερωθεί για τις αυθαιρεσίες που το edolio5 έχει καταγράψει σε πολλά ρεπορτάζ και θα επανέλθω κρίνοντας την δράση του. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ακολουθήσει τα βήματα της Κόλια που ήταν... δεν ξέρω - δεν είδα - δεν άκουσα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !