Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2024

Τα διαμερίσματα στο Riviera Tower που χτίζονται με τον αραμπά! Οι δικαστικές προσφυγές όσων έχουν προπληρώσει τα διαμερίσματα τους και οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις που θα λυθούν με δικαστικές εμπλοκές και κατασχέσεις.


edolio5 team

Το έργο του Riviera Tower στο Ελληνικό, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο εμβληματικούς πύργους κατοικιών στην Ελλάδα, που εντάσσεται στο πολυδιαφημισμένο έργο - μαμούθ του Ελληνικού μάλλον δεν πάει καλά.

Αντιμετωπίζει μεγάλες καθυστερήσεις, προκαλώντας ανησυχία και εκνευρισμό σε όσους έχουν προπληρώσει για τα διαμερίσματα. Όποιος περάσει από την παραλιακή θα δει 5 εργάτες διάσπαρτους στις ταράτσες και κρεμασμένα κίτρινα γιλέκα στα κτήρια για να φαίνονται από μακριά.

Το ίδιο μπορεί να διαπιστώσει κάποιος με τους δεκάδες γερανούς που υπάρχουν παρκαρισμένοι αλλά «κινούνται» 2 - 3.

Παρά το αρχικό χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση το 2026, φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα που επιβραδύνουν την πρόοδο του έργου που όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί.

Οι ιδιοκτήτες φοβούνται ότι τα διαμερίσματά τους δεν θα παραδοθούν στην ώρα τους, κάτι που έχει προκαλέσει αυξημένη ανησυχία και νομικές κινήσεις φαντάζουν πιθανές αφού ήδη πολλοί έχουν στείλει εξώδικα και προειδοποιούν ότι θα τα δώσουν στην δημοσιότητα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !