Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

Τον έχει βάλει στην γωνία και τον «πάει τρένο»! Τα πρωτοσέλιδα της αλήθειας από την έγκυρη «Political» και ο κρύος ιδρώτας του Βελόπουλου μόλις ξυπνάει κάθε πρωί. 300.000 ευρώ η αγωγή της Λατινοπούλου για τα βρόμικα SMS.


edolio5 team

Ήταν αναμενόμενο! Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση «λασπολόγησης» της Α.Λατινοπούλου από τον «πατριώτη» Βελόπουλο.

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, προσέφυγε στην δικαιοσύνη όπως είχε προαναγγείλει με κατάθεση αγωγής σε βάρος του ζητώντας €300.000 ως αποζημίωση, την οποία παρουσίασε το edolio5. Το θέμα αυτό όπως ήταν φυσικό έκανε τον γύρω των ΜΜΕ αλλά η έγκυρη ημερήσια εφημερίδα Political το είχε στην πρώτη σελίδα της με έναν ταιριαστό τίτλο για την περίσταση. 



Ακόμη και η εφημερίδα «Δημοκρατία» που κατά καιρούς έχει θετικά σχόλια για τον πρόεδρο της Ελληνικής δια-Λύσης, αφού συνεργάτες του εργάζονται στον όμιλο που εκδίδει την εφημερίδα (Καψαμπέλης - Παπαρακυριακόπουλος - Πετρουλάκης) είχε το θέμα «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα με ότι σημαίνει αυτό για το μέλλον του «πατριώτη της κονόμας» από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας.


Ένας - ένας τον παίρνει χαμπάρι!

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις αποκαλύψεις του Α.Σπίνου για τον Κ.Βελόπουλο και για επιχείρηση «επιχείρηση λασπώματος» κατά της Α.Λατινοπούλου και του επιχειρηματία Ε.Μυτιλιναίου. 

Να σημειώσουμε πως τούτη την ώρα είναι σε εκκρεμότητα στην εισαγγελέα πρωτοδικών Αθήνας η μελέτη δικογραφίας, με την άρση ασυλίας του Βελόπουλου, προκειμένου να κριθεί εάν οι ισχυρισμοί του συνιδρυτή της «Ελληνικής Λύσης» Στάθη Φλώρου, ότι πίσω από το ψευδώνυμο «Νικηφόρος» κρύβεται ο «πατριώτης» Βελόπουλος αφού όπως ισχυρίζεται στην μήνυση του ο πρώην συνεργάτης του το προφίλ αυτό τον έχει συκοφαντήσει χυδαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, τουλάχιστον 11 άτομα αναμένουν την εξέλιξη αυτή της ποινικής δικογραφίας προκειμένου να καταθέσουν και αυτοί μηνύσεις και αγωγές κατά του «Νικηφόρου» αφού αποτελούν και αυτοί θύματα αισχρής συκοφαντίας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !