Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

Η βουλή απέρριψε την τροπολογία που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ για να κοπεί η κρατική χρηματοδότηση του κόμματος των «Σπαρτιατών»! Βασίλης Στίγκας: «Πόσα έχετε φάει από τον Ελληνικό λαό;»


edolio5 team

Απορρίφθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την χρηματοδότηση των «Σπαρτιατών»! Την απόρριψη της τροπολογίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των «Σπαρτιατών» ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, αναγνωρίζοντας όμως την ύπαρξη θετικών σημείων στη ρύθμιση που εισηγήθηκε ο Παναγιώτης Δουδωνή και γι΄ αυτό δεσμεύτηκε πως «εγκαίρως» θα κατατεθεί από την πλειοψηφία η δική της πρόταση για το εν λόγω ζήτημα. 


Με δεδομένο ότι δεν εκκρεμεί κάποια νέα δόση της κρατικής χρηματοδότησης για το 2024, ο κ. Λιβάνιος υπογράμμισε πως το ζήτημα θα συζητηθεί «εν καιρώ», τονίζοντας πως η πρόταση της συμπολίτευσης θα τεθεί εν γνώσει της εθνικής αντιπροσωπείας «εγκαίρως» και καλώντας το ΠΑΣΟΚ να «μη μηδενίζει τα πάντα».

«Πόσα έχετε “φάει” από τον ελληνικό λαό;»

Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», ο οποίος αντέτεινε εισαγωγικά πως «το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ δεν θα βάλει ποτέ μυαλό». Και συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους: «Στη συνείδηση του ελληνικού λαούς το ΠΑΣΟΚ είναι ο ολετήρας του έθνους. Θα πρέπει να κλείνει το στόμα του όταν μιλά για λεφτά. Πόσα έχετε “φάει” εσείς από τον ελληνικό λαό;».

Σημείωσε δε πως το 1 εκατ. ευρώ είναι στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος, πως οι «Σπαρτιάτες» δεν χρωστούν ούτε 1 ευρώ, ενώ ρώτησε τον κ. Δουδωνή: «Εσείς γιατί πήρατε κρατική χρηματοδότηση αφού χρωστάτε 450 εκατ. ευρώ;»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !