Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2024

Το Μαξίμου έστειλε τον Νίκο Κοκλώνη στον Γιώργο Καρατζαφέρη! Η αγορά της ραδιοφωνικής συχνότητας «ΑΡΤ FM» του «Mr Offshore» που δεν την ακούει ούτε η καθαρίστρια των γραφείων θα αποκτήσει ο ελεγχόμενος για κακουργήματα από την δικαιοσύνη παρουσιαστής. Θα πληρώσει από τους δεσμευμένους λογαριασμούς ;


Του ειδικού συνεργάτη

Τους καλούς φίλους τους βοηθάει το Μαξίμου όπως μπορεί ανάλογα με την αξία τους και την τιμή που έχουν. 

Μαθαίνω, ότι ο άνθρωπος που κανονίζει αυτές τις δουλειές στο Μέγαρο Μαξίμου, έστειλε τον Νίκο Κοκλώνη για να αγοράσει το ραδιόφωνο του Καρατζαφέρη «ΑΡΤ FM». Να σημειώσω πως όταν γίνεται μέτρηση ακροαματικότητας των 100 ραδιοφώνων της Αττικής ο εν λόγο δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί έχει μηδενική απήχηση. 

Πρέπει όμως να βοηθηθεί ο Γιώργης πέρα της βοήθειας που του έχει παράσχει μέχρι σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κοκλώνης λοιπόν, που προσπαθεί να αποκτήσει με λίγα λεφτάκια ένα ΜΜΕ πήγε εκεί για να κάνει κουβέντα. Το ίδιο είχε κάνει και ο «Τίγρης» με το ΑΡΤ Tv αλλά δεν τα βρήκαν. Ο μπαρμπαΓιώργης νομίζει ότι έχει το CNN. Όποιος το πάρει θα ξηλώσει μέχρι και τις μπετούγιες γιατί αν τις πιάσεις μπορεί να κολλήσεις κάτι που δεν θέλεις. 

Έμαθα επίσης ότι οι πρώτες κουβέντες έχουν γίνει με τον «Mr Offshore» και τον ελεγχόμενο για κακουργήματα από την δικαιοσύνη που δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σε αίσιο τέλος με τίμημα €4 εκατ.! 

Το ερώτημα όμως που δημιουργείται είναι πως θα πληρώσει ο Κοκλώνης αφού έχει δεσμευμένους λογαριασμούς ; Έχει άλλους λογαριασμούς κρυφούς που δεν γνωρίζει η αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος ; Μήπως ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης πρέπει να στείλει 2 λεβέντες από το μαγαζί του Καρατζαφέρη για μια συζήτηση ; 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !