Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Τώρα ξυρίζουν τον γαμπρό του Μαξίμου! Ολοκληρώνεται το πόρισμα με τεράστια πρόστιμα από την αρχή προστασίας δεδομένων σε Μισέλ Ασημακοπούλου - Μιχάλη Σταυριανουδάκη και σε άλλους εμπλεκομένους για την διαρροή των e-mail. Ετοιμάζουν και μαζικές αγωγές οι θιγόμενοι που τα έλαβαν.


Του ειδικού συνεργάτη

Η πληροφορία μου είναι διπλά τσεκαρισμένη και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

Το πόρισμα θα γίνει η βάση που θα ξεκινήσουν μαζικές αγωγές προς τους διακινητές των email αλλά και όλους τους εμπλεκομένους σε αυτή την υπόθεση.

Το επόμενο διάστημα βγαίνει στην δημοσιότητα το πόρισμα και τα πρόστιμα που θα βάλει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων στη Νέα Δημοκρατία, στο υπουργείο Εσωτερικών, στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη και στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξαιτίας της εσκεμμένης διαρροής email των ομογενών.

Όλοι λένε για εξοντωτικά πρόστιμα. Και το καλύτερο δεν σας το είπα...

Το πόρισμα θα γίνει η βάση που θα ξεκινήσουν μαζικές αγωγές προς τους διακινητές των email...

Θα πληρώνουν μέχρι να βάλουν μυαλό. Μαθαίνω ότι ο Μιχαλάκης της υπόθεσης παριστάνει το άνετο «παγόνι» και διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι ο Μητσοτάκης θα τον βάλει διοικητή σε οργανισμό.

Μάλλον θα πρέπει να γυρίσει πλευρό και να αρχίσει να ρευστοποιεί το αμέτρητο χαρτοφυλάκιο μετοχών που έχει αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να μπορεί να πληρώσει αυτά που έρχονται.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τις αγωγές υπάρχουν και ποινικές ευθύνες και ο νόμος προβλέπει μέχρι και κάθειρξη για την διαρροή προσωπικών δεδομένων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !