Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

«Τραβάνε» τα μαλλιά τους στον Άλιμο! Η απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει την ΕΤΑΔ και τον επιχειρηματία Βλάσση Σταθοκωστόπουλο και οι δεκάδες αγωγές και μηνύσεις που βαραίνουν αυτούς που «έπαιζαν» τόσα χρόνια το παιχνίδι της δημοτικής αρχής με τα ψέματα που έλεγε.


edolio5 team

Δεν είναι πρώτη και προφανώς δεν θα είναι ούτε η δεύτερη φορά που σας ενημερώνουμε για τα ψέματα που λέει στα «μουγκά» ΜΜΕ ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης περί του παραλιακού μετώπου και τους δήθεν νονούς επιχειρηματίες που καταπατούν την παραλία. 

Το έργο αυτό, «κόβει εισιτήρια» και η αμάθεια των δημοσιογράφων τους μετατρέπει σε άφωνους που κρατούν ένα μικρόφωνο και ξεχνάνε να ρωτήσουν.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της παραλίας Αλίμου. Αν είναι η ΕΤΑΔ, που την μισθώνει στο επιχειρηματία Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, τότε ορθώς αυτός λειτουργεί τα κέντρα «Μαριδάκι» και Penarrubia. Είναι όμως ; Ο δήμος μέχρι χθες ισχυριζόταν ότι αυτός είναι ο διαχειριστής της έκθεσης και τότε ο επιχειρηματίας είναι καταπατητής.

Να, όμως, που ήρθε απόφαση δικαστηρίου που δικαιώνει την ΕΤΑΔ και χαρακτηρίζει «ψεύτη» τον δήμαρχο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο στην απόφαση 70012/2024 αναφέρει ότι είναι η ΕΤΑΔ ο κύριος νομέας της έκτασης της παραλίας Ζέφυρος και έχει δικαίωμα διαχείρισης της περιοχής.

Αναφέρει επίσης ότι η απόφαση του δημάρχου να τοποθετήσει παλιά οχήματα μπροστά από το Penarrubia στον Άλιμο για να μην έχουν πρόσβαση οι πελάτες είναι παράνομη. Το κυριότερο όμως είναι όπως λέει στην απόφαση το δικαστήριο 

Ότι η από 17/03/2017 σύμβαση, που είχε υπογράψει ο Δήμος Αλίμου με την ΕΤΑΔ για την παραχώρηση του χώρου (53.822,70 τ.μ.) είναι καθ’ ολοκληρία άκυρη και άρα ο Δήμος δεν έχει κανένα δικαίωμα διαχείρισης της εκτάσεως.

Το ερώτημα που προκύπτει όμως τώρα είναι απλό αλλά ουσιαστικό: 

Πως θα ανταπεξέλθουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υπάλληλοι του δήμου στις δεκάδες αγωγές και μηνύσεις που τους έχει κάνει ο επιχειρηματίας επειδή τον συκοφαντούσαν και έχουν καταστρέψει την επιχείρηση του ; Πότε θα καταλάβει ο υπάλληλος ότι δεν είναι υποχρεωμένος να εκτελεί μια διαταγή δημοτικής αρχής αν δεν είναι σίγουρος ότι αυτή είναι νόμιμη ;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !