Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

«Θέλω ο Μητσοτάκης να μην ξανά είναι πρωθυπουργός»! Πάτησαν το κόκκινο κουμπί Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης και έδωσαν εντολή στα ΜΜΕ τους, να τον «τελειώσουν». Το πρόστιμο στην Motor Oil για τα μάτια της οικογένειας Λάτση.


Του ειδικού συνεργάτη

Αγαπητοί μου Opinion Leaders σήμερα θα σας γράψω για τις κάκιστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εδώ και καιρό φημολογείται και σας έχω ενημερώσει ότι η σχέση των δύο αντρών βρίσκεται στα χειρότερα σημεία της.

Μετά το πρόστιμο στην Motor Oil, που επιβλήθηκε επί της ουσίας, για να ικανοποιηθεί η οικογένεια Λάτση που αποτελεί τον κύριο εχθρό της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο διάδοχος της αυτοκρατορίας του πατρός Βαρδή, έχει δώσει σαφή εντολή στα ΜΜΕ που ελέγχει και από ότι φαίνεται ακολουθείται πλήρως: «Θέλω ο Μητσοτάκης να μην ξανά είναι πρωθυπουργός»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από αρκετούς επιχειρηματίες που είχαν... «πέσει πάνω του» για να τον στηρίξουν το 2019 έχει σχηματιστεί η ίδια άποψη και τον χαρακτηρίζουν «άφιλο» και «αχάριστο». 

Τοιουτοτρόπως, ο Μητσοτάκης έχει να αντιμετωπίσει 2 μεγάλους πολέμους πλέον! Ο ένας με τον «τζίγκερ» και ο άλλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπου από ότι φαίνεται και αυτός έχει πατήσει το κόκκινο κουμπί!

Μια και που σας είπα το όνομα Μαρινάκης, ακούστε και το εξής. Η «Ελευθεροτυπία» σύμφωνα με πληροφορίες αν συνεχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης θα τον στηρίξει πλήρως! 

Αν από την άλλη αλλάξουν τα πράγματα η εφημερίδα θα γύρει προς το ΠΑΣΟΚ. Η ελευθεροτυπία προσανατολίζεται να εκδοθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025. 

Οπότε Μαρινάκης (εν μέρει) και Βαρδινογιάννης (εξ ολοκλήρου) στηρίζουν ΠΑΣΟΚ με αυτό να σημαίνει ότι ο Ανδρουλάκης αν και δεν έχει πρωθυπουργίσιμο προφίλ θα αυξήσει αρκετά τα ποσοστά του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !