Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2024

Οι αυθαιρεσίες με τους τόνους τσιμέντο στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο «πήραν» το κεφάλι της Κόλλια από το Υπουργείο Οικονομικών! Η ΚΕΔ που έμεινε... χωρίς προϊστάμενο για να μην υπογραφούν τα πρωτόκολλα κατεδάφισης. Τι συμβαίνει ;


Του ειδικού συνεργάτη

Να σας πληροφορήσω αγαπητοί αναγνώστες για μια «αθόρυβη» αποχώρηση από το υπουργείο Οικονομικών που έχει όμως πολύ παρασκήνιο.

Εντός του Σεπτεμβρίου αποχώρησε από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας, η Νάγια Κόλλια. Σας έχουμε ξανά γράψει για αυτή! Τελευταία φορά ένα πουλάκι μου είπε ότι έπινε το ποτό της στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο. Εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα και προφανώς η ίδια δεν ήθελε να πάρει στην πλάτη της αυτά που έρχονται ή κάποιοι φρόντισαν να την απαλλάξουν για αυτά που ξέρουν. 

Πριν από λίγες μέρες κλιμάκιο της ΚΕΔ Πειραιά όπως μας ενημέρωσε στο edolio5, αφού είχαμε υποβάλλει σχετικό αίτημα πήγε και κατέγραψε τις αυθαιρεσίες που υπάρχουν εντός του χώρου. 

Κατά περίεργο τρόπο όμως μόλις ήρθε η ώρα να εκδοθούν τα πρωτόκολλα κατεδάφισης ο προϊστάμενος της ΚΕΔ Πειραιά μετακόμισε για άλλη καρέκλα με συνέπεια η υπογραφή να μείνει ορφανή.

Μαθαίνω ότι στη θέση της Κόλλια τοποθετήθηκε προ ημερών ο Αθανάσιος Τσιούρας, νομικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη. Επειδή τον γνωρίζω να σας πω 

Να σας πω ότι πρόκειται για έναν ικανότατο δικηγόρο με βαθιά γνώση των θεμάτων ακίνητης περιουσίας, δασικών χαρτών, αυθαιρέτων κ.λπ.

Υπήρξε νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων Γεώργιου Καμίνη. Είναι επίσης ιδρυτής της ομάδας μελέτης του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών και των Students for Liberty της Νομικής Αθηνών.

Θα περιμένω να ενημερωθεί για τις αυθαιρεσίες που το edolio5 έχει καταγράψει σε πολλά ρεπορτάζ και θα επανέλθω κρίνοντας την δράση του. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ακολουθήσει τα βήματα της Κόλια δεν ξέρω - δεν είδα - δεν άκουσα.

Να σημειώσω ότι πρόσφατα η δικαιοσύνη δικαίωσε την ΕΤΑΔ στην αντιδικία που είχε με τον Δήμο Αλίμου επισφραγίζοντας το γεγονός ότι ο δεύτερος δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην παραλία.

Παρ' όλα αυτά όμως διαπιστώνω, ότι η κρατική εταιρεία δεν κάνει όσα πρέπει για να προασπίσει τα συμφέροντα της αφού ανέχεται συμπεριφορές που βλάπτουν την αξιοπιστία της.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !