Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2024

Κλείνει ο κύκλος για τους 7 ελεγχόμενους για «μαύρο χρήμα», της περιφέρειας Αττικής! Ο Κορυδαλλιώτης Νικολάκης, οι δύο «κοντοί», ο διαμερισματάρχης στην Κύπρο, η ξανθιά μούσα και τα «παιδιά». Οι φιλοδοξίες για προεδριλίκια και εξουσία σε επιμελητήρια, ο λογιστής που κάνει κουμάντο και τα κακουργήματα.


Του ειδικού συνεργάτη 

Είπα σήμερα να πάω για ένα καφεδάκι μέχρι την οδό Πειραιώς (όχι στην ΝΔ) για να δω κανέναν φίλο και να πούμε τα δικά μας. 

Σας έχω ενημερώσει ήδη για έναν έλεγχο - «φωτιά» που γίνεται εξ αφορμής ανώνυμης καταγγελίας για στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης που ήταν... «βουτηγμένα» στην μίζα. Σήμερα θα μείνω όμως σε πρώην και νυν περιφερειακούς συμβούλους της Αττικής. Εφτά πρόσωπα, ελέγχονται για την δράση τους, σε προηγούμενη διοίκηση αφού βουτούσαν το χέρι στο μέλι. 

Αυτό που προέκυψε όμως από τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί με αιτία αυτόν τον έλεγχο είναι και η δράση σε τοκογλυφίες και στημένους πλειστηριασμούς, κυρίως στην περιοχή του Πειραιά αλλά όχι μόνο. 

Σύμφωνα με το πόρισμα που έχει συνταχθεί, από την αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος κουμάντο κάνει ένας λογιστής με σοβαρές άκρες στην ΝΔ που πολιτεύεται ως υποψήφιος Βουλευτής. Στην εταιρεία που έχει δημιουργήσει μέτοχος είναι και ο Κορυδαλλιώτης «Νικολάκης» που με όσα λέει σε συνομιλητές του μάλλον δεν θα γλιτώσει αυτά που έρχονται. Ενεργό ρόλο έχει και ένας μεσίτης.

Επειδή όμως η υπόθεση αυτή είναι διαφορετική από την διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση που αποτελεί το κύριο έργο της έρευνας να σας πω ότι σε δύσκολη θέση είναι και δύο «κοντοί» πρώην περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής όπως και μια νυν σύμβουλος που την φωνάζουν «ξανθιά μούσα». 

Ενεργό ρόλο στο βούτηγμα του μελιού έχει και ένας που απέκτησε πολυτελέστατο διαμέρισμα στην Κύπρο.

Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται. Έχουν ανοιχτεί τραπεζικοί λογαριασμοί και όλα δείχνουν ότι οι δεσμεύσεις που θα γίνουν είναι θέμα χρόνου! Έμαθα ότι ένας εκ των εμπλεκομένων έχει προεδρικές φιλοδοξίες για ένα επιμελητήριο στις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν. 

Για άλλα ξεκίνησε η έρευνα και άλλα γεννιούνται μέσα από αυτήν. Συμβαίνει συχνά αυτό.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !