Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

«Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω» ο Εμφιετζόγλου! Οι ανεμογεννήτριες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, το δημογραφικό που χτυπάει «κόκκινο» και το χαρτζιλίκι των 10.000 ευρώ για να ξεσπιτωθούν οι Ελληνικές οικογένειες. «Ο Μητσοτάκης καταστρέφει την χώρα μας».


edolio5 team

Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος των «Πατριωτών» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είναι αποφασισμένος να συμμετέχει ξανά στις επικείμενες Εθνικές εκλογές όποτε γίνουν.

Με συνεχή και καθημερινές παρεμβάσεις του στο «Χ», καυτηριάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας και τα στελέχη του οργώνουν την Ελλάδα για να συγκροτήσουν ετοιμοπόλεμα ψηφοδέλτια. 

Την καταστροφή της Εύβοιας και το ξεκοίλιασμα των Αγράφων για να γεμίσουν με ανεμογεννήτριες είναι ένα από τα δεικτικά σχόλια του ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις «ψευτο - υποσχέσεις» όπως της χαρακτηρίζει για την μη κατάρρευση του δημογραφικού αφού όπως ο ίδιος λέει: 

«Ύστερα από 5 (πέντε) μήνες ανακοίνωσε η… αρμόδια Υπουργός επί του Δημογραφικού και της οικογένειας κα Ζαχαράκη το… σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη !

Στα λόγια… δισ στην πράξη και… κόφτης στις ψιλο-παροχές. Και διερωτώμαι: Μήπως θέλουν να διαλύσουν την Ελληνοχριστιανική Οικογένεια, μήπως θέλουν να στείλουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, να αδειάσει η Πατρίδα από Ελληνόπουλα και να γεμίσει με μουσουλμάνους ;

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι η Ελλάδα επί Μητσοτάκη είναι προτελευταία στις δαπάνες για οικογενειακές παροχές, λίγο πάνω από τη Βουλγαρία, στο μισό της Δανίας, Γερμανίας και Σουηδίας.

Μια χώρα που ενδιαφέρεται να μην μειωθεί ο πληθυσμός της – η Ουγγαρία –

1. Δαπανά το 5% του ΑΕΠ της για το δημογραφικό.
2.Τιμά τις πολύτεκνες μάνες με ισόβια απαλλαγή φόρου.
3. Δίνει βοήθεια 35.000 € για να αγοράσουν σπίτι.
4. Δανείζει 36.000 € τα νέα ζευγάρια που διαγράφονται αν αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά !

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ !»


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !