Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2024

Ζεστό χρήμα 300 εκατ. ευρώ από την Μαριάννα Λάτση στην «Αττική Οδό»! Η «στενότητα» του Περιστέρη να πληρώσει το τίμημα για την παραχώρηση οδήγησε την ζάμπλουτη κυρία να βάλει το χέρι στην τσέπη για να μην τιναχθεί στον αέρα το 9% της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που ήδη κατέχει.


Του ειδικού συνεργάτη 

Μπορεί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να παριστάνει ότι έχει λεφτόδεντρα στην αυλή της αλλά η πραγματική της οικονομική κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Ήδη δυσκολεύεται πολύ να βρει χρήματα να πληρώσει άμεσες υποχρεώσεις και για αυτό άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει με ρεπορτάζ ότι έψαχνε να βρει χρήματα.

Το Latsco Family, που ανήκει στην οικογένεια της Μαριάννας Λάτση θα εξαγοράσει το 10% των μετοχών της Αττικής Οδού βάζοντας στο ταμείο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ περίπου 300 εκατ. ευρώ.

Για να σας φρεσκάρω τη μνήμη στον διαγωνισμό που έγινε προ μηνών από το ΤΑΙΠΕΔ, η παραχώρηση κατοχυρώθηκε στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τίμημα 3,2 δις.

Πρέπει να σας πω ακόμα ότι ήδη η Λάτση διαθέτει το 8,5% – 9% των μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Έχω την εντύπωση όμως ότι ακόμα και με αυτή την ζεστή ένεση στα ταμεία του Περιστέρη το πρόβλημα παραμένει υπαρκτό το οποίο θα γίνει πιο έντονο και φανερό με την αλλαγή κυβέρνησης όταν και όποτε συμβεί αυτό. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !