Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2024

«Έσφαξε στο γόνατο» και την δεύτερη ιδιαιτέρα του ο διοικητής της Κατεχάκη Θεμιστοκλής Δεμίρης! Η μετάθεση «μέσα στην νύχτα» της ολόξανθης «Ελίνας» που ήξερε πολλά για πολλούς και πήρε τον ίδιο δρόμο με την «Βίβιαν» που είχε διαδεχτεί.


Του ειδικού συνεργάτη 

Βρε παιδί μου μια ωραία κοπέλα δεν λέει να βρει απάγκιο στο γραφείο του διοικητή των Ελληνικών Μυστικών υπηρεσιών. 

Μετά την αρχισμηνία Βίβιαν, σας έχουμε ενημερώσει σχετικά που από δεξί του χέρι την έκανε ταχυδρόμο εγγράφων στην διεύθυνση πληροφορικής, όπως μάθαμε πριν λίγες ώρες πήρε πόδι από το γραφείο του και η κατάξανθη - όμορφη Ελίνα. 

Εδώ βέβαια να σημειώσουμε ότι η διεύθυνση πληροφορικής που εποπτεύει ο γνωστός «Λαδιάρης» που έχουμε αναφερθεί περί αυτού στο edolio5 έχει αναλάβει την συντήρηση και τεχνική πριμοδότηση του νέου Ιταλικού συστήματος υποκλοπών που προμηθεύτηκε πρόσφατα η ΕΥΠ.

Αυτό ίσως να χρειαστεί ως πληροφορία σε επόμενα ρεπορτάζ. Ας έρθουμε όμως στο σήμερα! Πολλά ακούγονται για την ξαφνική της μετάθεση στην διεύθυνση δημοσίων σχέσεων (άνευ σημασίας και ουσίας επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών) της Ελίνας. 

Όπως μας είπε ένα πουλάκι της χρεώθηκαν γνώσεις που δεν είχε μεταφέρει αρμοδίως για τις δεκάδες συναδέλφισσες της που διατηρούσαν λογαριασμούς στο Facebook με τα πραγματικά τους στοιχεία. Για το θέμα αυτό το edolio5, όπου έχει αποκαλύψει την υπόθεση με συνεχή ρεπορτάζ, πραγματοποιεί εκτεταμένη έρευνα και σε λίγες μέρες που θα έχει ολοκληρωθεί θα δημοσιευθεί. Προς το παρόν να σας πούμε ότι ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ, ύστερα από τα ρεπορτάζ του edolio5 για το θέμα αυτό και ακολούθησε πογκρόμ μεταθέσεων και πειθαρχικός έλεγχος (βρίσκεται στην διάθεση του edolio5) για δεκάδες άτομα. 


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !