Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2024

«Εξαφανίζονται» από τον πολιτικό χάρτη μέρα με την μέρα Στίγκας και Νατσιός! Δημοκοπική έκρηξη για τον Βελόπουλο που τον καθιερώνει με διψήφιο νούμερο στις ευρωεκλογές και φέρνει πιο κοντά την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών.


edolio5 team

Μια ακόμα δημοσκόπηση της Marc στον συστημικό ANT1 δίνει προβάδισμα 21 ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ καταδεικνύοντας όμως ταυτόχρονα την ηγέτιδα δύναμη που την απειλή συνεχώς από τα δεξιά της και η οποία βρίσκει έκφραση στην «Ελληνική Λύση - Κυριάκος Βελόπουλος». Πέρα των άλλων ποιοτικών χαρακτηριστικών της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με τον Θωμά Γεράκη, με αναγωγή επί των εγκύρων (εκτίμηση ψήφου), η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται κοντά στο 39%, το ΠΑΣΟΚ στο 15% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 12%, ενώ, η Ελληνική Λύση παραμένει συνεχώς ανοδική στην δημοσκοπική έκρηξη που παρουσιάζει τουλάχιστον στις τελευταίες 5 μετρήσεις και όλοι μιλούν για την εκλογή 3 ευρωβουλευτών.

Είναι φανερό επίσης όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση ότι το κόμμα - παρωδία του Στίγκα αλλά και η ΝΙΚΗ δεν έχουν τύχη εκλογής ευρωβουλευτή στις ευρωεκλογές που αυτό σημαίνει με απόλυτη βεβαιότητα πως το ίδιο θα συμβεί και στις Εθνικές εκλογές, με την προϋπόθεση βέβαια ότι το κόμμα Στίγκα θα πάρει μέρος αφού στις 28 Φεβρουαρίου όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 που συνεδριάζει το εκλογοδικείο για την τύχη αυτού του μορφώματος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !