Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2024

Αυτός είναι ο 21χρονος εκτελεστής από την Θεσσαλονίκη που απολογείται την Δευτέρα στον ανακριτή! Η ΕΛΑΣ του έχει «δέσει» τις δολοφονίες των Ρουμπέτη - Σκαφτούρου και Μουζακίτη, ανατινάξεις εγκαταστάσεων και εμπρησμούς καθώς και την απόπειρα εκτέλεσης του Μαυρόπουλου στην Πιερία ενώ ψάχνει την εμπλοκή του και σε άλλες 7 υποθέσεις ανεξιχνίαστων συμβολαίων θανάτου.


edolio5 team

Ανάμεσα στους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλη της Greek Mafia βρίσκεται και ένας 21χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονίες, αλλά και απόπειρες δολοφονιών, μεταξύ άλλων.






Ο 21χρονος είναι ένα από τα πρόσωπα που οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες την Πέμπτη, καθώς φαίνεται να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο οργανωμένο έγκλημα, με φόντο τις δολοφονίες φερόμενων ηγετικών στελεχών της εγχώριας μαφίας.

Οι συλλήψεις αυτές αφορούν στη δολοφονία του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου στα Δερβενοχώρια το 2022, του 38χρονου Ρουμπέτη και του κουνιάδου του Μουζακίτη στον Κορυδαλλό το περασμένο καλοκαίρι και σε μια απόπειρα δολοφονίας του Μαυρόπουλου στην Πιερία.

Στον ίδιο άνθρωπο σύμφωνα με την ΕΛΑΣ χρεώνονται εκρήξεις και εμπρησμοί σε κατοικίες και εγκαταστάσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !