Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024

Δεν προλαβαίνει τα πρωτοσέλιδα του ξεμπροστιάσματος του ο «πατριώτης της κονόμας»! Οι έγκυρες ημερήσιες εφημερίδες «Political» και «Ελεύθερη ώρα» «στολίζουν» τον «ψεκασμένο» Βελόπουλο που «πούλαγε επιστολές του Χριστού». Να απαντήσει εδώ και τώρα για τις καταγγελίες που αφορούν τον βουλευτή του ως φερόμενο παιδοβιαστή.


edolio5 team

Μετά τους πολίτες που σιγά - σιγά καταλαβαίνουν τι εστί Βελόπουλος σειρά έχουν και μάχιμες ημερήσιες εφημερίδες που θέτουν με σαφή τρόπο το ερώτημα για τις καταγγελίες φωτιά που έκανε ο μέχρι εχθές εξ απορρήτων συνεργάτης του Άρης Σπίνος και αφορούν την σιωπή του για όσα έχουν ακουστεί για τον βουλευτή του.


Οι 2 εκπομπές που έγιναν στο Youtube στο κανάλι Betty Direct έχουν δημιουργήσει όχι μόνο πανικό στο «μαγαζί» του Βελόπουλου αλλά και το αίσθημα της αναμονής σε όλα τα κόμματα και τους ενεργούς πολίτες για όσα... έρχονται. Ακόμη και τα ΜΜΕ που σιωπούν μέχρι σήμερα είναι βέβαιο ότι θα μπουν στον χορό των αποκαλύψεων με όσα έχει προλογήσει ο γνωστός δημοσιογράφος ότι θα πει. 

Την «Καλημέρα» τους, στον «πατριώτη της Κονόμας» Κυριάκο Βελόπουλο είπαν οι εκδότες της εφημερίδας Political και της Ελεύθερης Ώρας την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. 

Ο εκδότης της Political, δημοσιογράφος Νίκος Καραμανλής απάντησε στις... αερολογίες - παραλήρημα που έκανε χθες από το βήμα της Βουλής ο Βελόπουλος σε βάρος του επειδή η εφημερίδα, κάνοντας το δημοσιογραφικό της καθήκον αναπαρήγαγε αυτά που θεώρησε καταγγελτικά από την εκπομπή στο Youtube. Αντί ο Βελόπουλος να απαντήσει αν είναι αλήθεια ή όχι κρύφτηκε κάτω από «φουστάνια» ως συνήθως  και άρχισε να βρίζει δημοσιογράφους και εφημερίδες γιατί δεν έπραξαν αυτό που θα επιθυμούσε εκείνος. Την συγκάλυψη! Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο Βελόπουλος ήταν αυτός που στο παρελθόν παρακαλούσε όπου έβρισκε τον Νίκο Καραμανλή να γράφει υπέρ του. Υπάρχουν μάρτυρες για αυτό.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι έλεγε από το βήμα της Βουλής για τον εκδότη της Politcal αφού είμαστε σίγουροι ότι η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο. 

Φυσικά, δεν μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα και τα όσα είπε για την ημερήσια εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» που θεωρείτο μια ιστορική πατριωτική - ορθόδοξη εφημερίδα και εκδίδει ο Γιώργος Μιχαλόπουλος. Ποιος είδε αυτό το πρωτοσέλιδο και δεν... φοβήθηκε! 

Το σίγουρο είναι ότι ο «πατριώτης» Βελόπουλος - που είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση - πέφτει λίγο - λίγο μέσα στον λάκο που έχει σκάψει και αυτό είναι το χειρότερο για τον ίδιο. Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.







Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί. Φαίνεται ότι η τακτική του να κάνει ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου σε βάρος εφημερίδων και ιστολογίων που δεν τον λιβανίζουν δεν αποτελεί πλέον αντικείμενο εκβιασμού για να φοβούνται οι εκδότες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !