Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024

Η αποκατάσταση ενός δημοσιεύματος! Ο Άρης Σπίνος και τα Ελληνικά Hoaxes. Η αλήθεια χωρίς εμπάθεια και πάθος όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.


edolio5 team 

Τον κανόνα που ακολουθούμε σε όλο τον βίο της δημοσιογραφικής πορείας του ιστολογίου μας και αφορά την αποκατάσταση δημοσιευμάτων όταν με αποδείξεις οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι πράξαμε λάθος, δεν θα σταματήσουμε να τον ακολουθούμε ποτέ. Το ίδιο αφορά και συνεργάτες μας. 

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν την γραφή του ότι είχε μια δικαστική αντιπαράθεση με τα Ελληνικά Hoaxes. Λάβαμε εκ μέρους του μια επιστολή αποκατάστασης της αλήθειας για την υπόθεση αυτή και προφανώς την δημοσιεύουμε αυτούσια αφού εκείνος κρίνει ότι έτσι πρέπει να γίνει. 

«Σε συνέχεια των από 5/8/24 και 7/8/24 δημοσιευμάτων που υπέγραψα και ανέβασα στο ιστολόγιο edolio5 ζητών συγνώμη από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» και τους κκους Θεόδωρο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ, Δημήτριο ΑΛΙΚΑΚΟ και Γεώργιο ΓΙΩΤΗ για όσα συκοφαντικά ανέφερα για αυτήν και αυτούς στην διαδικτυακή εκπομπή με τίτλο «ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ live straiming» της 2/8/23 η οποία μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω του προαναφερθέντος λογαριασμού στο Youtube με την επωνυμία «Alert Tv» και η οποία μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη ηλεκτρονικά στον οποιονδήποτε και στην οποιανδήποτε στην https://www.youtube.com/watch?v=crX-paV9JKo. Όλα όσα ανέφερα για την και τους ως άνω ήταν στο σύνολο τους ψευδή και συκοφαντικά, στις δε πράξεις μου αυτές προέβην κατόπιν σαφούς και ρητής εντολής από τον πρόεδρο του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος συστηματικά καθοδηγεί το περιεχόμενο της εν λόγω διαδικτυακής εκπομπής με γραπτά μηνύματα κατά την διάρκεια αυτής. 

Δηλώνω επιπλέον δε, ότι και σέβομαι, εκτιμώ και υπολήπτομαι την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ»  και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» και τους κκους Θεόδωρο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ, Δημήτριο ΑΛΙΚΑΚΟ και Γεώργιο ΓΙΩΤΗ και το έργο τους και δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να αναφερθώ στα πρόσωπα αυτών, αμέσως ή εμμέσως, με παρόμοιο τρόπο.

Άρης Σπίνος»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !