Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2024

Εμείς τα γράφαμε! Ο Χαρδαλιάς πήρε το «κεφάλι» του «Νικόλα» πρώτο - πρώτο. Ξήλωσε τους «νονούς» - υπαλλήλους που επόπτευαν τα βενζινάδικα της Αττικής. Οι προεδρικές φιλοδοξίες της «παρέας» του λογιστή και τα ταμεία που λιγουρεύονται.


edolio5 team

Τελικά μόνο πότε θα φύγω από αυτό τον μάταιο κόσμο δεν ξέρω.

Για τον «Νικολάκη» τις περιφέρειας Αττικής που ελέγχεται και από την αρχή ξεπλύματος του μαύρου χρήματος (όχι τον Χαρδαλιά) που καλοβλέπει μαζί με τον λογιστή - συνέταιρο προεδρική καρέκλα σας έχω ενημερώσει.

Το παρασκήνιο όμως είναι πολύ πιο χοντρό και έχει πολύ αντλία με καύσιμο, πέριξ του Κορυδαλλού.

Επαναλαμβανόμενες καταγγελίες για παρατυπίες στη λειτουργία πρατηρίων καυσίμων, βιομηχανιών, παραγωγής υλικών και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων είχαν λάβει οι Αρχές, και ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς άρχισε να ξηλώνει τον έναν μετά τον άλλο στην αρμόδια διεύθυνση.

Μάλιστα, προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Τμημάτων καθώς και πολλοί υπάλληλοι της συγκεκριμένης Γενικής Διεύθυνσης, παύτηκαν ή μετακινήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Νίκου Χαρδαλιά όπως έμαθα, οι καταγγελίες των καταναλωτών για περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών -ειδικά σε πρατήρια καυσίμων και βιομηχανιών παραγωγής υλικών - εξετάζονταν από την αρμόδια διεύθυνση και περιέργως πήγαιναν στον κάλαθο των αχρήστων. 

Όλο το παιχνίδι το έκανε ο περιβόητος «Νικολάκης» που έχει άκρες και πολλούς συναδέλφους σε αυτό το είδος. Τώρα όπως μαθαίνω επειδή γνωρίζει ότι δεν θα ξανά συμμετέχει σε ψηφοδέλτια σε επίπεδο περιφέρειας προσπαθεί να μετακομίσει σε άλλη χρυσή καρέκλα με θέα το λιμάνι του Πειραιά. 

Προς το παρόν, επειδή η φήμη του Νικολάκη έχει κυκλοφορήσει παντού προβλέπουμε φούμο στις κάλπες που θα στηθούν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !