Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Όταν ο ρουφιάνος φοράει περούκα! Αφού τον πέταξε με τις κλοτσιές ο π. αρχηγός του τώρα ρουφιανεύει και γλύφει τον ξε - γραμμένο για να του δώσουν ένα κομμάτι ψωμί αφού μια ζωή είναι αέργος και δίνει συμβουλές στον ταβερινάρη για να τρώει κοτόπουλο με πατάτες κάθε μέρα.


Του ειδικού συνεργάτη

Είναι για λύπηση αλλά επειδή στο DNA του έχει το μικρόβιο του ρουφιάνου αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί του. 

46 κλοτσιές έφαγε, από τον π. αρχηγό του μέχρι να φύγει από την πολυθρόνα που του είχε παραχωρήσει εντός της βουλής και να βρεθεί στα λουδουδάδικα. Του έπεσε η περούκα στον δρόμο 3 φορές από τις κλωτσιές που έτρωγε. Μαθαίνω πως τον τελευταίο καιρό πήγε να πουλήσει με 60.000 ευρώ τον έναν μερικούς από τους ανεξάρτητους βουλευτές στον «φορτωμένο» στο κέντρο της Αθήνας. Δεν τσίμπησε όμως αφού είναι γάτα ο «φορτωμένος» και έφυγαν όλοι από το παράθυρο.

Τώρα έχει κολλήσει δίπλα σε έναν ταβερνιάρη που παριστάνει τον αρχηγό κόμματος αφού η συμφωνία είναι να τρώει κάθε μεσημέρι κοτόπουλο με πατάτες δωρεάν! 

Να σας πω επίσης ότι πριν λίγο καιρό έγλυφε στο τηλέφωνο έναν ακόμη ξε-γραμμένο πουλώντας του πληροφορίες ως γνήσιος ρουφιάνος, για το π. «μαγαζί» του. Επειδή όμως τον χαφιέ πολύ αγάπησαν αλλά τον χαφιετισμό κανένας ούτε από εκεί πήρε μεροκάματο.

Η πλάκα είναι ότι ο ξε-γραμμένος - επίσης ρουφιάνος - μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε το παρελθόν του περουκάκια και τα κατορθώματα του. Οι 2 τους είναι καλοί φίλοι. Φαντάσου να μην ήταν!

Ο συνεπίθετος του πασίγνωστου τραγουδιστή ζει αγκαλιά με την μιζέρια του και προβλέπω να πουλάει χαρτομάντηλα στα φανάρια της Νέας Σμύρνης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !