Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Το γεύμα της πρώην ισχυρής γυναίκας του Μιχάλη Σάλλα που έκανε κουμάντο στην τράπεζα Πειραιώς με την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη! Όλα όσα συζητήθηκαν στο ραντεβού, η παρηγοριά στον πρόωρο χωρισμό και οι ανταλλαγές συμβουλών.


edolio5 team

Μετά τον χωρισμό της με τον μεγαλοεπιχειρηματία Μίνωα Μάτσα από ότι φαίνεται η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη αποφασίζει να χαλαρώνει τα Σαββατοκύριακα με φίλους και συγγενείς.

Έτσι χθες βρέθηκε στη γνωστή ψαροταβέρνα «Μπαρμπουνάκι» πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών, να γευματίζει με την καλή της φίλη, Σοφία Στάικου, τη σύζυγο του Μιχάλη Σάλλα. Πάνε οι εποχές που η Σοφία έλυνε και έδενε στην Τράπεζα Πειραιώς μοιράζοντας δάνεια σε φίλους και γνωστούς! Πολλά από αυτά... αγύριστα.

Έφαγαν το ψαράκι τους και τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες και φυσικά συζητούσαν για τα όσα έχουν συμβεί στην προσωπική ζωή της υπουργού Τουρισμού όσο αλλά και για την προσωπική ζωή της Σοφίας. Για αυτήν - την προσωπική ζωή - θα σας πούμε άλλη μέρα περισσότερα.

Να σας πω την αλήθεια ότι δεν άκουσα το τι έγινε γιατί δεν ήμουν εκεί. 

Πάντως, καθ' όλη την διάρκεια της συνάντησης ήταν διάχυτη μια διαρκής παρηγοριά από την Στάικου στην υπουργό και τούμπαλιν. 

Μια και που σας λέω για την Κεφαλογιάννη να σας πω ότι από έχω μάθει θα έχει και δικαστικά προβλήματα με τον Μάτσα αφού το διαζύγιο της δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !