Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Σχεδίαζαν να κάνουν «ολοκαύτωμα» το εστιατόριο «Akti Restuarant»! Τα αδέρφια Αγιοστρατίτη και η επίσκεψη ομάδας μπράβων προ λίγων εβδομάδων που ήλθε, είδε και απήλθε και έδωσε την εντολή για το χτύπημα. Οι «επεκτάσεις» που κάνουν στην Αθηναϊκή νύχτα, οι ενοχλήσεις που έχουν δημιουργήσει και οι «πλάτες» των εφοπλιστών, και η αποτυχημένη προσπάθεια τους για να κάνουν την Ρηγίλλης ξενοδοχείο.


Του ειδικού συνεργάτη 

Η αλήθεια είναι ότι τα αδέρφια Αγιοστρατίτη, παιδιά του γνωστού πολιτικού μηχανικού δεν έχουν δώσει ποτέ το δικαίωμα με την προσωπική τους ζωή για αρνητικά σχόλια.

Ο Συναγερμός που σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Βουλιαγμένη, καθώς το δημοφιλές εστιατόριο της περιοχής έγινε στόχος εμπρηστών δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά.

Πρόκειται για το «Akti Restaurant», επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 6 στη Βουλιαγμένη, που τους ανήκει. Το ευτυχές του γεγονότος είναι ότι η φωτιά έσβησε γρήγορα και ο στόχος να γίνει ολοκαύτωμα το σχεδόν εξ ολοκλήρου ξύλινο εστιατόριο δεν επετεύχθη. 

Ιδιοκτήτες είναι οι αδελφοί Θοδωρής και Γιάγκος Αγιοστρατίτη, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στη λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ είναι και ιδιοκτήτες του ιστορικού ξενοδοχείου «The Margi» και του παραλιακού εστιατορίου. Ένα πολυδιαφημισμένο Project που προσπάθησαν να κάνουν αφορά τα παλιά γραφεία της ΝΔ στην οδό Ρηγίλλης που ανήκουν στο γεωπονικό πανεπιστήμιο που ήθελαν να μετατρέψουν σε ξενοδοχείο - boutique αλλά τα σχέδια τους τα ανέβαλε η πολεοδομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, προ λίγων εβδομάδων είχε δεχθεί «επίσκεψη» το κατάστημα από ομάδα μπράβων όπου είχαν δώσει σχετικό τελεσίγραφο! Οι αφοί Αγιοστρατίτη δεν μάσησαν με αποτέλεσμα την χθεσινή επίθεση. 

Η αιτία της επίσκεψης δεν είναι γνωστή αλλά η νυχτερινή Αθήνα κουβεντιάζει ότι τα 2 αδέρφια απλώνουν τις δραστηριότητες τους σε χώρος που δεν τους ανήκουν. Τώρα αν με ρωτάτε τι ανήκει στον έναν και τι ανήκει στον άλλον δεν έχω να σας δώσω απάντηση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !