Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Νέα διακοπή στην δίκη! Οι Κόντης και Χαλκιάς «λύσσαξαν» για αναβολή αλλά δεν «μάσησε» η έδρα του δικαστηρίου. Το παρόν του Κασιδιάρη στην αίθουσα και ο άγριος καυγάς του Καπερνάρου που επέμενε να γίνει η δίκη, με τον πρόεδρο. Οι 3 μεταγραφές στην Ελληνική Λύση.


edolio5 team

Σας έχουμε ενημερώσει για το παρασκήνιο αυτή της δίκης πριν αρκετές μέρες.

Η συμφωνία των τριών βουλευτών που ανήκουν στο κόμμα των «Σπαρτιατών» προκειμένου να μεταγραφούν στην «Ελληνική Λύση» καθόρισε την σημερινή εξέλιξη αφού δεν επιθυμούν να φύγουν από την αίθουσα του δικαστηρίου με καταδίκη στην πλάτη τους και προσπαθούν να ολοκληρωθεί η συμφωνία που έχουν κάνει με τον Βελόπουλο.

Το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα που με «λύσσα» προέβαλαν για αναβολή οι κατηγορούμενοι Χαλκιάς και Κόντης και αποφάσισε τη διακοπή της διαδικασίας για τις 31 Οκτωβρίου.

Ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση π. βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έλαβε 7ημερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, ήταν παρών κατά τη διαδικασία. Σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

«Επιθυμώ την άμεση διεξαγωγή της παρούσης δίκης, διότι η επίμαχη κατηγορία είναι άκρως προσβλητική για την προσωπικότητά μου. Πορεύομαι πάντα με βάση το δίκαιο και την αλήθεια και βρίσκομαι ενώπιον του δικαστηρίου για να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου».

Να σημειώσουμε ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου - βουλευτή Χάρη Κατσιβαρδά είχε έντονη διαφωνία και λεκτικό διαξιφισμό με τον πρόεδρο της έδρας για την νέα διακοπή. Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος μίλησε για ομηρία και κυβερνητική ποδηγέτηση. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !