Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024

«Κρεμάστηκε στα μανταλάκια» ο κυρ - Βελόπουλος! Οι βαρύτατες καταγγελίες του Άρη Σπίνου στην Μπέττυ Γιάννα και το Betty Direct στο πρωτοσέλιδο της έγκυρης πολιτικής εφημερίδας Political και η σιωπή του «πατριώτη» για να ξεχαστεί το θέμα. Σπάνε τα τηλέφωνα στο «μαγαζί» του από ψηφοφόρους για να μάθουν την αλήθεια και τον βουλευτή.


edolio5 team

Την «τιμητική» του είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής δια-ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος! 

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η έγκυρη πολιτική ημερήσια εφημερίδα Political που εκδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Καραμανλής αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Άρη Σπίνου στην Μπέττυ Γιάννα που αφορούν τον φερόμενο βιασμό παιδιού από βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».


Ο «άφιλος» και «αχάριστος» (όπως τον χαρακτηρίζει ο Σπίνος), Βελόπουλος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με συνεχείς εμετούς και κουλουριασμένος στο γραφείο του. Οι αποκαλύψεις για τις καταγγελίες που είχαν γίνει προεκλογικά για την ενδεχόμενη εμπλοκή βουλευτή του σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έχουν πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Άρης Σπίνος.

Έγινε αυτό που δεν είχε πράξει ο Βελόπουλος ως όφειλε εδώ και 3 μήνες που το διαδίκτυο βοά για την υπόθεση αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες και email που λαμβάνουμε καθημερινά στο edolio5, δεκάδες ψηφοφόροι του τηλεφωνούν στο «μαγαζί» του με την εύλογη απορία γιατί δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη τόσο καιρό και αν είναι αλήθεια τα όσα είναι ανεβασμένα στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα βοά η δημοσιογραφική πιάτσα, αλλά και όλος ο πολιτικός κόσμος για τις αποκαλύψεις αυτές αλλά ο Βελόπουλος προτιμά να πετάει την μπάλα στην εξέδρα μπας και ξεχαστεί το θέμα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !