Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

Πλήρης επιβεβαίωση του Άρη Σπίνου! Η χρονοκαθυστέρηση 4 μηνών μιας μήνυσης για τα μάτια του κόσμου. Οι καταγγελίες του δημοσιογράφου στην εκπομπή Betty Direct για «φερόμενο παιδοβιαστή βουλευτή της Ελληνικής Λύσης», και η μηνυτήρια αναφορά που έσυρε τον Βελόπουλο σε αυτό που δεν είχε κάνει.


edolio5 team 

Τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε αλλά μερικές φορές πρέπει να τα υπενθυμίζουμε.

Οι αποκαλύψεις - «φωτιά» του Άρη Σπίνου για την νομική σιωπή του Βελόπουλου και την μη προσφυγή στην δικαιοσύνη, μέχρι πριν λίγες ώρες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπραξε, σχετικά με τις καταγγελίες που ακόμα και τούτη την ώρα είναι ανεβασμένες στο διαδίκτυο και αφορούν την ομολογία μιας άγνωστης γυναίκας που φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του Καμπούρη στο ΑΡΤ, στην οποία περιγράφει ότι είδε με τα μάτια της βίντεο όπου - όπως η ίδια ισχυρίζεται - βουλευτής της Ελληνικής Λύσης βιάζει ανήλικο έχουν συγκλονίσει την δημοσιογραφική πιάτσα και την πολιτική ζωή του τόπου. 

Μια υπόθεση που σέρνεται ένα μήνα πριν τις ευρωεκλογές και η Ελληνική Λύση θυμήθηκε να καταθέσει μήνυση - όπως ισχυρίζεται με δελτίο τύπου, ότι έπραξε - πριν μερικές ώρες. Ακόμη πάντως την μήνυση δεν την έχει δώσει στην δημοσιότητα. 

Η αφορμή φυσικά που ανάγκασε τον Βελόπουλο να κάνει κάτι τέτοιο ήταν η εκπομπή της Μπέττυ Γιάννα στο Youtube («Betty Direct») όπου ο Άρης Σπίνος κατήγγειλε ότι προσέφυγε ο ίδιος στην δικαιοσύνη με μηνυτήρια αναφορά στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 προκειμένου να διερευνηθεί το αληθές ή το ψευδές της υπόθεσης αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα τηλέφωνα της Ελληνικής Λύσης έσπασαν ακόμα και από τους πιο ένθερμους ψηφοφόρους τους με ένα μεγάλο «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ;».



Η πρώτη καταγγελία έγινε πριν δέκα μέρες  του Άρη Σπίνου στην ίδια εκπομπή και η αναφορά - αναγγελία του παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια πριν 4 μέρες σε δεύτερη εκπομπή. Φυσικά η Ελληνική Λύση την γνώριζε από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η υπόθεση αυτή.

Ήταν πλέον μονόδρομος για τον «πατριώτη» Βελόπουλο να προσφύγει στην δικαιοσύνη προκειμένου να δημιουργήσει ... «άλλοθι» για όσα επιβαλλόμενα ο ίδιος δεν είχε πράξει για την διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, προκειμένου να μπορεί να ισχυριστεί ότι πλέον έχει προσφύγει και αυτός στην δικαιοσύνη χωρίς όμως να δίνει απάντηση στο ουσιαστικό ερώτημα. 

  • Γιατί έπρεπε να αποχωρήσει από την Ελληνική Λύση ο Σπίνος καταγγέλλοντας την υπόθεση αυτή και να προσφύγει ο ίδιος στην δικαιοσύνη και ύστερα σερνόμενος να ακολουθήσει ο Βελόπουλος ;
  • Γιατί επί 4 μήνες δεν έπραξε το αυτονόητο όταν με επίσημο δελτίο τύπου το π. κόμμα του (ΛΑ.Ο.Σ.) είχε ανακοινώσει την υπόθεση αυτή ;
  • Ποιος μπορεί να πιστέψει τον ισχυρισμό του Βελόπουλου «εγώ δεν κάνω μηνύσεις...», όταν ένα τέτοιο μείζον θέμα ηθικής ταλανίζει σήμερα την πολιτική ζωή του τόπου ;
Αυτό πάντως που δημιούργησε εντύπωση είναι το γεγονός ότι το βίντεο που είχε αναρτημένο επί 4 μήνες ο Καμπούρης στο Youtube το «κατέβασε» μόλις προβλήθηκε η εκπομπή Betty Direct με τις καταγγελίες του Άρη Σπίνου και την γνωστοποιήσει του γεγονότος ότι προσέφυγε στην δικαιοσύνη.

Φυσικά αυτό είναι άνευ λογικής αφού τα πάντα... είναι σωσμένα και έχουν παραδοθεί στην Ελληνική δικαιοσύνη με την μηνύτρια αναφορά που κατέθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, τις επόμενες μέρες ο Σπίνος θα κάνει και άλλη εκπομπή με την Μπέττυ Γιάννα όπως η ίδια προανήγγειλε και θα αποκαλύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση αυτή.

Ιδού η μηνυτήρια αναφορά: 







ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !