Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

Ο χαμός για τις εκλογές του ΕΒΕΠ και ο μουτζούρης! Λαχανιασμένος ο φιλόδοξος υπ. πρόεδρος Νίκος Παπαγεωργίου δεν πρόλαβε να καταθέσει εγκαίρως τον συνδυασμό του επειδή δεν είχε τα χρήματα για τα παράβολα. Οι αλληλο - μηνύσεις, τα βρισίδια, τα «γαλλικά» με υπαλλήλους και η κατάληξη στο Α.Τ. Καμινίων μέχρι αργά το βράδυ.


edolio5 team

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Νίκος Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με καθυστέρηση  στο ΕΒΕΠ για να καταθέσει το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ Ε.Β.Ε.Π.».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρεξούσια δικηγόρος του συνδυασμού Ζωή Ρούσσου π. υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, είχε έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον υπάλληλο που ήταν αρμόδιος να ελέγξει τα δικαιολογητικά.

Καθώς το ΕΒΕΠ δεν έχει ακόμα δυνατότητα e-παραβόλου, ζητήθηκαν μετρητά ανά υποψήφιο με το συνολικό ποσό να προσεγγίζει τα 5.900 ευρώ!

Τα χρήματα δεν ήταν όλα συγκεντρωμένα με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να είναι αναπόφευκτη. Οι υπάλληλοι περίμεναν τα λεφτά αλλά ο χρόνος περνούσε και το «μαγαζί» έκλεισε!

Μετά από όλα τα παραπάνω, η πλευρά του Παπαγεωργίου κάλεσε την Αστυνομία για να καταγράψει το γεγονός και στο τέλος υποβλήθηκαν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαγεωργίου στηριζόταν από τον πολιτευτή της ΝΔ, Γιάννη Βουτσινά.

Να σημειώσουμε ότι και οι 2 είναι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφέρεια Αττικής με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά και ουσιαστικά λειτουργούν ως «διασπαστές» του επίσημου υποψηφίου που είναι ο Βασίλης Κορκίδης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !